Idag gick vi till gölarna, jag och Gaston.

Idag, hade jag en plan A, B och till och med C. Men idag var vi i samma universum, jag och min flane. Kul, efter en vecka med en hund som knappt ätit, suttit med lååååååång vädrande nos och varit allt annat än i samma värld som jag.
Snarare har han flyttat in med hela sin själ hos grannen som har en löpande tik. MEN nu tyder allt på att tiken är färdiglöpt. Flanen äter och är lugnare till sinnet. När han dessutom koncentrerade sig på vår lilla träning idag så tror jag min teori är rätt.

Vi gjorde basicövningar - eftersom det verkar vara där vi befinner oss träningsmässigt. Lite busig var jag men han fixade det. Jag skickade hans älskade tennisbollar med chuck-it. Han ÄLSKAR tennisbollar och vips var han mer på alerten. Han simmade dit jag pekade, hämtade i vatten och uppe på land. Den delen av hans hjärna som varit strängt upptagen av snuskiga tankar var idag helt inställd på det är han född till - att apportera. Vi är inte riktigt överens om det där angående hans livsuppgift men vi jobbar på det, både han och jag... Trägen vinner och jag kan vara fruktansvärt envis och tjurig om det är så.

Han var på ett strålande humör idag (och automatiskt var jag det med, så det kan bli) Han fixade ett "suddad" linjetag på land jättefint.



Idag är jag helt enkelt nöjd. Nu ska jag åka till A6 och leta skor till Myran (varför känns det som vi alltid letar skor till den ungen?) sen ska tjejerna klippas.

Imorgon sista gången på Birgitta-kursen. Undrar vad hon hittar på för läbbiga saker. Den läbbigaste hittills var att lämna Gaston med en höglöpande tik men det kanske finns värre saker som jag inte ens tänkt på.

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Elenor och Zidane

Hoppas det gått bra ikväll. Hon kan verkligen ha lite "läbbiga " övningar den där Birgitta ibland....men go är hon. Kram

2009-06-10 @ 20:16:36
URL: http://www.ilsanosfatboy.cybersajt.se
Postat av: Birgitta SW

Nä du, tramsig är du aldrig!!!

Däremot jäkligt duktig!



Kram Birgitta

2009-06-11 @ 18:59:43
URL: http://www.meadowlark.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0