Hoppas ni har en härlig midsommarhelg!

Hej svejs, det körde ihop sig med tiden så jag hann minsann inte gå in och önska alla en trevlig midsommar men en god fortsättning hoppas jag att ni får och givetvis att ni hade en härlig dag igår också. Kvällen var ju i alla fall regnfri även om man höll på att frysa ihjäl. Vi samlades ett gäng hos oss och grillade, löste världsproblem och hade mysigt. Det var mycket lugnt för min del, var uppe i tidigt och körde Ia till jobbet. Det är hopplöst när bussarna inte alls stämmer med jobbtider. Sånt är det livet på landet.

Idag har vi inte gjort nästan nåt. Packat lite inför avresan imorgon. Gaston och jag sticker med jaktträningsgänget och ska träna jakt i dagarna två. Jag la in värsta charmoffensiven (och var bara lite martyr) om jag inte kunde få ta semester som på måndag. Det är ju som bekant lite körigt nu när semesterperioderna kört igång och vi äntligen pusslat ihop så alla kunde få sin semester som de ville. Jag ska inte ha min huvudsemester förrän v 30 så jag tror att de tyckte lite synd om mig så därför var det helt ok att jag tog på måndag.
När jag ändå var i gång så chansade jag att få en måndag till ledigt. Kennelträffen är flyttad till nästnästa helg och då behöver jag vara ledig en måndag till mitt i semestern... Den gick hem den med. Phu, tur jag har goa jobbarkompisar.

Jag ser fram mot våra dagar i Sågknorren. Vi var där förra året med och det är ett så himla fint ställe. Nu har vi knölat in oss ett gäng brudar med hundar i en stuga. Ska bli mycket intressant hur detta ska gå. Kristins lilla baby ska med också, lika bra att vänja henne direkt. Så här är livet med en galen hundmamma.

Ha en fortsatt bra helg!



Tass och hej
från Gaston och mej

Kommentarer
Postat av: Pernilla, Tilly & Glimma

Hej på er!!

Här har det vart en lugn helg. Det är som sagt en viss väntan på en liten bebbe som tar den mesta tiden. Var och tränade jakt för sista gången igår, känns lite trist men vi har ju som tur är en massa kuligt att se fram imot.

Tänkte faktiskt damma av Tilly i lite lydnad i veckan.



Förstår att ni har haft en mysig helg i detta typiska midsommarväder. Vad kul att dra i väg på läger, *AVIS*!!!! Vet precis hur det kan vara så här i semestertider då man behöver lite extra ledig, tur att du har så goa kompisar.



Ha det gott!!

Kram.

2009-06-20 @ 18:51:46
URL: http://hem.bredband.net/pernsand
Postat av: Agneta & Tyra

Vilken tur att du fick ledigt då! Hoppas ni får bra träning och att vädret blir fint!



Operationen gick som den skulle så så här långt är allt bra med sonen....



Idag har vi varit och tränat jakt igen, skitkul och det gick jättebra!!!!



Kram



Agneta

2009-06-21 @ 17:16:08
URL: http://www.nogg.se/tyra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0