Vi gör absolut minsta möjliga

Dagens sanning - Gaston har inte sett skymten av en dummies på en vecka. Vi har "bara" tränat lite brukslydnad TVÅ gånger på en hel jäkla vecka. Vi har haft fullt upp med att göra ingenting. Jag har läst ut tre härliga böcker och Gaston har nosat upp varenda löptiksfläck som finns på hela Ekerums camping. Han är med oss hela dagarna vare sig vi traskat runt i Trollskogen, i Borgholm, legat som paddor på stranden eller bara är vid husvagnen. Känner mig så härligt sugen på att träffa mina vänner igen och träna loss lite.

Imorgon har vi varit här en vecka och vi drar oss hemåt igen. Konstigt att en vecka kan försvinna iväg så snabbt när man inte gör någonting alls. Härligt!

Nu ska vi strax äta igen - det gör vi ofta och mycket., Herre jösses, får ta tag i detta när jag kommit hem igen. Nu frossar jag i både god mat, gott vin och andra smaskigheter typ glass. Tur Gasse är med så man är tvungen att röra på sig annars vete tusan hur detta hade slutat.

Hoppas ni har det gott, ni som är här och hälsar på lite då och då.

Nu kommer hon som äger datorn, adjöss!

Kommentarer
Postat av: Maggan

Det är väl skönt att bara gå och "dega".Det har jag också gjort idag fast på ett mer bokstavligt sätt. Resultatet blec 6 stora bullpåsar. Roligt att du saknar oss i västligan ( och säkert dina andra kompisar i bruksligan också). Själv har jag också (nästan) tagit en veckas timeout från tränandet eftersom jag har mina små guldklimpar på besök. Men det är nog bara nyttigt för alla parter. Men det ska bli jättekul att ses igen i träningsskogen.

2009-07-31 @ 22:42:19
Postat av: Karin & Menta

Låter som en skön semester. Det är ingen idé att ta tag i semester-mat/dryckvanorna än. Mitt mål är att göra det efter nästa helg. Fem "hundtanter" (som min son kallar det) så lär det väl bli en hel del mat, vin, godis och massor med prat och skratt. Ska bli skitkul!!!

Vi laddar för det!!

2009-07-31 @ 23:06:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0