Lite linjetag...

Inte helt supermotiverad gick Gaston och jag iväg med några dummies i ryggsäcken. Jag, alltså, var inte så himla motiverad men Gaston var trots tre meter lång tunga och ett hässjande som kunde väckt döda minsann  på hugget. Jag gjorde två målområden och sen gick vi en timme. Sen körde jag linjetag mot mina områden med störningsmarkering och grabben med den långa tungan fixade det galant. Konstigt, när jag tror att han är på gränsen att smälla av i den otäcka, kladdiga värmen så tänder han minsann till, flanen. Go kille!

Nu ska jag ut och plocka bigaråer. Ska ta med till jobbet imorgon. Måste fjäska lite för dom. De var så bussiga så Gaston får följa med till jobbet imorgon och umgås med de gamle för vi ska åka direkt och träna efter efter jobbet. Då slipper jag åka som en skottspole mellan jobbet och träningen. Skönt!

Typ så här varm var han...


Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Fjällisarna

OJJJJ vilken låååååååång tunga säger grabbsen här på nordpolen & undrar om DOM också har det???? MEN vi hade sommarens varmaste dag igår, plus 21 grader, GISSA om matte gillar AC:n ;) vi var i Norge & tränade på em, tyyyyp klockan 19.00 nåt smällde det till & myggen kom i MASSOR ;) då åkte vi hem!

Kram från Nordpolen!

2009-07-13 @ 19:42:45
URL: http://sussan.se
Postat av: Maggan

Hann aldrig svara på ditt sms. Jag har haft en underbar helg med goa, supertrevliga människor och hundar. Men du vet ju själv hur himla ROLIGT det kan vara på kennelträffar. Vi ses imorgon. Vi har fått våra västar nu,så jädrans vad fina vi ska bli i "kvalsterligan". See you!

2009-07-13 @ 20:19:56
Postat av: Anneli

Ni håller träningsfanan högt - bra jobbat! Men hur går det med joggningen...? Värmen kan ju ta kål på en när man sitter stilla... ;)

2009-07-14 @ 09:52:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0