Tykavik, Ryhov och så skogen

Vi började dagen med att åka till Tykavik. Det skulle läggas upp vilda planer inför kommande workingtest den 28 mars. Du kommer väl då? Fem stationer som ser ut på följande sätt xl.sslkd slska aksdjfla. Jättekul - not.
Hur som helst vi fick ett par timmar ute i solen idag i alla fall till skillnad mot igår. Jag tror det kan bli ett jättebra wt. Olle planerar på och vi testade om det var genomförbart. Allt är ju relativt...
Gaston både skötte sig och inte. Det var med en för honom okänd tik och vips blir han förvandlad till Don Juan. Jag är uppriktigt jäkla trött på att behöva hålla på att tala om för honom att inte bry sig. Känner mig riktigt, vidrigt, urdålig som inte kan hantera detta bättre. Suck! Ja, jag tycker synd om mig själv. Det som Gaston gjorde bra var själva arbetet och det är ju kul. Han lyssnade bra på pipan men tog inte alltid mina tecken som jag ville men överlag helt ok.

I eftermiddag har vi varit och hälsat på Anders pappa, alla våran "farfar" som akut fick läggas in på sjukhus i fredags. Vi vet inte riktigt vad det är men riktigt piggelin är han inte. Han var i alla fall klart mycket piggare idag än när Anders var där i fredags.

När jag kom hem tog jag hundarna, mina stavar och pannlampan. Åkte upp till skogen och gick i ett rasande tempo. Känner att jag är på ett jäkla humör, hela tiden. Usch, jag vill vara en glad filur ingen jäkla bitch. Tankarna far som torpeder i huvudet och just nu är det mycket angående att man ska vara aktiv i alla klubbar man är med i. Det är ju givetvis så att alla ska dra sitt strå till stacken men VEM avgör HUR och VAD jag ska göra för att det ska räknas som ok?
Grrr, sur jag är.

Gaston, min Gaston. Tänk om du kunde tänka som så, att jag ska inga andra damer hava jämte dig...//im


Dream on, dream on.//Gaston

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ing-Marie...vi tycker om dig precis som du är ...du är absolut inte nån "bitch" men förstår vad du menar... Har själv haft/har sånna tankar om mig själv ibland...!! Å du dom "problem" du har med att Gaston är en Don Juan... fast jag har en tik så har jag precis samma problem.. Siri ÄLSKAR alla och kan då bli väldans okonsentrerad... så du behöver inte känna dig ensam!!!TASSAR Fia & Siri

2009-02-15 @ 21:34:52
Postat av: Ulrika

Du är inte ensam angående dina funderingar..Hoppas du snart blir ditt "vanliga jag" go´ o gla´!!

2009-02-15 @ 22:29:15
Postat av: Pernilla, Tilly & Glimma

TACK snälla du för GRATTISET i min blogg. Är så Glad över min lilla tjej.Instämmer i Ulrikas inlägg... Men vi tycker om dig som du är och vi tycker att du ALLTID är glad & pigg.Ha en bra vecka.

2009-02-16 @ 14:39:27
URL: http://hem.bredband.net/pernsand
Postat av: Gerkan

Tjena "brollan".

Grattis till framgångarna och tur att din matte fick tulpaner för det NI har presterat.Nu är man på kollo. "Vilka brudar"

det finns här 2 st är av den korthåriga slaget och en har långt hår, men det är ju "morsan". 2 av dom luktar jättegott, det är morsan och den lilla.Men dom som jag för tillfället bor hos säger att jag fixar det "gallant". Jag har ju 2 st killkompisar här också vi är ju nästan lika gamla alla 3, men vi funkar bra ihop ändå. Det är"Shysta" polare.Må gott och hälsa din duktiga matte.

2009-02-16 @ 19:56:25
URL: http://duckstream.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0