Spår vid Västersjön

Plötsligt kändes det som att det är riktigt trevligt med MINUSgrader. Att lägga och gå spår i blötsnö är så där kul. Men man bränner massor av kalorier. Jag var superduktig idag som ståndaktigt MINSANN inte åt någon korv med bröd som snäll-Martin bjöd på idag. Vi har avancerat i spårgänget från kaffe till kaffe med fika till kaffe med massor av fika till grillad korv med bröd. Vi är nu inne på att nästa steg måste vara typ trerätters. Visst är det ett härligt gäng man hamnat i [30]

Grillmäster Martin, ser ut som han ber till några högre makter

Vem behöver dom när man har Anngreth? Hon fixade och donade så alla korvar blev precis lika mycket brända  

Gaston har inte spårat på ett tag men tydligen är det bara till fördel för den grabben. Han tog sitt upptag lugnt och fint. Spårade jättefint, hade lite fuffens för sig i en spetsvinkel men då bestämde jag mig för att det bara var positivt eftersom han helt uppenbart INTE spårade med synen utan med nosen. Eller ärligt talat så använde han inte nåt av det en stund eftersom han vimsade till det lite innan han kom på spåret igen MEN han fick med ALLA pinnar plus slut. Tji hu vad glad jag blev.

Gaston på g


Jag hade lagt spår till Martin och Knuffa. Knuffade busade till det lite på upptaget men vi bestämde oss för att en gång är ingen gång punkt slut. Resten av spåret tuffade hon på fint. Jag hann höra att Malva spårat bra innan jag fick avvika för att hinna till kalas kl 15.00.

Knuffa på g


Kalaset avlöpte under fullständig kontroll, vi fick god mat och gott kaffe. Tårtan såg också rysligt god ut men jag är tapper som en tennsoldat och åt inte någon sån. Vidare på fotbollsmöte där jag inte heller åt av en hembakt mumsig kaka. Den såg alldeles, alldeles fantastiskt god ut... Herre gud, när ska jag lägga av med detta ståndaktiga beteende.  Nån gång måste det fallera.

Nu ska jag falla i säng! Natti, natti

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag hoppas att du snart bryter dina matidéer och låter dig bjudas på livets goda! Du om nån behöver inte oroa dig så som du håller igång, du är jättefin! Kul med bra spår, alla pinnar och glada vänner. :-)

2009-02-23 @ 09:47:14
Postat av: Fia & Siri

Du är go du Ing-Marie... men du måst elova mig att du smakar när jag bjuder på tårta....

2009-02-24 @ 16:57:51
URL: http://valdensbastasiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0