Vilken film!

Igår bjöd Helene med mig på en förhandsvisning på filmen Ugly truth. Den började så där bra men sen kom den igång. Jag trodde jag skulle dö i biofåtöljen, tårarna sprutade så skrattade jag. Helt galet roligt emellanåt, en scen är helt hysteriskt rolig. Tänker inte skriva om vad i fall du vill gå och se den. Gör det!!! Jag vet ärligt talat inte när jag skrattade så tårarna rann senast, det var verkligen sjukt härligt att få göra det. Tack Helene för en busmysig kväll.

Idag skuttade jag INTE upp utan mer släpade mig ner för att inta frukost. Sen fick jag en snilleblixt och skulle ge mig ut och lägga spår till Gaston. Kära nån, vi har ju anmält oss till tävling och plötsligt känns den helgen väldigt nära, om vi nu kommer med.

Sagt och gjort ut med sju pinnar plus slut. Vi traskade 1,5 timme i skogen innan det var dags för påsläpp. Jaha, nån tia hade vi inte fått för det kan jag säga. Flurrigt och nonchalant skulle man kunna sammanfatta det med. Detta fortsatte genom hela spåret. Han var varm som tusan, vem var inte det! men herre gud, två pinnar borta. Förresten nu i tävlingstider så tänker inte min hjärna två pinnar borta utan snarare - helsicke 42 poäng borta och ett urtaskigt upptag. Jag kan ärligt säga så här, den lydnaden har inte vi som kan hämta upp den poängen. Det blir till att spåra i helgen igen.
Imorgon får det bli en koll av uppletandeformen.

Ursäkta en enkel kille från landet, men ALLA har väl rätt till en bad day? Eller?//Sur Gaston


Upps, vad det var känsligt då???/im

Till nåt annat - målandet av huset har liksom kommit bort, vet inte hur han tänker där målarmäster men när jag var på flattemästerskapet var han ute och åkte mc. Det kan man ju knappast säga något om men när ska resten av huset målas klart? Jag måste ju vinna väg för Gunde samtidigt som jag vill träna i helgen... hm detta blir inte smidigt att lösa.

Jösses, tittade just ut genom fönstret - det VRÄKER ner!!!

Hej på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Godt det kommer litt regn der borte hos dere også - her er det håpløst!!!!!!!!



Kan jeg få mail adressen din???

Min data kræsjet i våres og mange e.postadresser er........BORTE!!!!



Dette fixer dere lett som en plett - det er du som er den dyktige av oss!!!!!



Klem fra NorgeLandet!!!!!



2009-08-12 @ 21:39:06
Postat av: Emma

Hej!Tack snälla du för ditt fina inlägg i min gästbok,ja vilken helg det blev till slut.Tur att jag åkte...Jag bytte taktik helt och det visade sig fungera bra.Så tråkigt att det inte gick vägen för er,han gick ju som en klocka Gaston på poängjakten.Men men så är det med dessa hundar,man vet aldrig vad som kommer hända ;-)

Vi ses säkert framöver och tills dess får ni ha det så himla bra!

//Kram från mig & Anno

2009-08-13 @ 14:30:53
URL: http://www.123minsida.se/Nico-Anno

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0