Vilken härlig dag!

Vi har tränat linjetag och dirigering Gaston och jag. Jag lade ut fyra områden innan vi traskade iväg på promenaden. Detta efter att ha pratat målområden med Susanne... tack, tack för tipset. Sen gick vi en runda på 1,5 timme och kom tillbaka till våra områden.

Jag började med att kasta en markering som Gaston inte fick ta sen skickade jag linjetag hej vilt. Långt som tusan till en del områden men det gick bra. När jag dirigerat på där en stund så fick han plötsligt springa och hämta markeringen som han faktiskt kom ihåg, kul! MEN vad trött han blev??? Det är sällan jag ser den grabben trött så antingen har han tappat sin kondis eller så brände han celler på löpande band under arbetets gång. Inte vet jag. Vet ni vad han gjorde när vi var klara? Gick och lade sig i sin bäck... Sötingen.

Kul i alla fall att det känns bra för här gäller det att vara laddad med självförtroende inför morgondagens kvällsaktivitet hos Birgitta Staflund. Gulp, man kan ju inte direkt hem därifrån om det visar sig att Gaston t ex blir väldigt kär i nån av sina kurskompisar och börjar bära sig åt, det har ju hänt förr om jag säger så. Jag ser i vilket fall som helst fram mot imorgon, jättemycket!

Nu ska jag ladda inför HV-matchen. Håller alla mina tummar för att det går vägen idag. Det blir tufft men ingenting är omöjligt som Gunde säger. Det är faktiskt inte det, Gaston och jag klarade t ex att starta på jaktprov utan att jag svimmade, så vad tusan HEJA HV!!!

En trött och varm Gasse!


Nu ska jag stressa lite innan det blir dags för kvällens hårda pass i soffan!

Hej alla!

Kommentarer
Postat av: Fia & Siri

LYCKA TILL imorgon!!! Det kommer att gå hur bra som helst!!!



Rapport kommer på måndag eftermiddag....



TASSAR

Fia & Siri

2009-04-07 @ 19:11:20
URL: http://valdensbastasiri.blogg.se/
Postat av: Lotta

Du kommer få en KANONDAG hos Birgitta !!! Hon snålar varken på ris eller ros ;).



... bara 2 veckor kvar :)

... och bara 5 veckor kvar tills mina godingar kommer hem !



KRAM på er

2009-04-07 @ 20:40:35
URL: http://www.friden.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0