Vilken härlig dag det varit!

Gaston och jag traskade upp tidigt som ögat. Hade med oss lite vilt som jag lade ut ett sök med och ett linjetag. Sen gick vi en härlig skogsväng. Jösses, måste varit stormöte med rådjuren imorse. Vi såg sammanlagt nio, lite häftigt när de inte blir skrämda utan står kvar med sina vackra bruna ögon. Bambivarning!

Söket gick bra och linjetaget med. Han blev lite ställd vid en fågeln som jag lyckats trassla in i en gren men efter lite funderande kom han fram till att hon skulle nog ha den med.

Sen har vi float ved i solens sken. Det vill säga jag och Anders. Gaston jobbar hårt på att sprida ut vedpinnarna över hela trädgården. Suck.

På eftermiddagen så hade vi date med Cert-kungen och hans drottning samt Anngreth och Mog. Vi körde lite lydnad i värmen och det gick himla bra. Knuffa, vår stjärna i gänget, glänste men husse var ju inte helt nöjd med saktagåendet så det tränade de på.

Vi började med en plats


Efter lite dividerande hit och dit kom vi på en kanongrej till Mogg, tror vi. Detta ska utvärderas nästa träningspass. Återkommer om detta.

Men här ser det jäkligt bra ut, eller hur?
 

Gaston den filuren skötte sig bra i värmen. Vi malde på med vårt saktagående och vi fick till det ett par gånger. Sen så är det krypet. Oh my god! Näe, jag orkar inte ens skriva om det. Gaston gjorde ett bra fritt följ-pass i alla fall.

Här är hon, lydnadsplanens och skogens drottning (som även idag susade in på planen med sin härliga attityd) Hon är totalt ovetandes om sin fantastiska bravad. Ärligt talat, Martin var precis som vanligt han med, kanske att han flinade större än vanligt men annars - nä. Ödmjuk kille den där. Jag hade troligen varit helt odräglig,


Nu blir det fokus på jaktträning ett tag framöver för fröken Jonsson och hennes flane. Känner mig sjukt nervös och hoppas "nästan" (bara nästan) att vi inte kommer med.

Ha det gott, måste ut och floa mer ved. Hur kul är det på en skala?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vet en annan person som oxå har en härlig inställning till hundträning & träningskompisar och som kommer med massor av braiga råd och pep talk och det är DU...Inga-Mari!! Vi säger Lycka till på vad det nu du & Gaston ska ut på!!



TASSAR

Fia & Siri

2009-04-12 @ 18:54:13
Postat av: Fia & Siri

Självklart så kommer det en rapport.....



TASSAR

Fia & Siri (som numera är hur laddad & taggad som aldrig för)

2009-04-12 @ 19:31:47
URL: http://valdensbastasiri.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vad är det där för trams... klart att du HOPPAS på att KOMMA MED !!!!! Men jag antar att du skrivit fel blink



Minnet är kort (förlåt), men ses vi nästa helg ??



Duktiga dina träningskompisar varit - hälsa och gratta !



KRAMAR Lotta

2009-04-12 @ 20:43:39
URL: http://www.friden.de
Postat av: Bettan

Jättetack för grattisen, Jag är minst lika glad som Martin och resten av er. Det går nog inte att med ord beskriva, jag säger bara det... vad de är duktiga och så verkar han ha toppenträningskompisar.

Men som ni säger, ödmjukare kille får man leta efter! Och vilket team de är sen, Martin och Knuffa!

Hoppas vi också syns framöver på någon tävling

Hälsningar Bettan

2009-04-12 @ 20:55:59
URL: http://www.spinoys.se
Postat av: Anna-Lena W

Hälsa Martin och hans duktiga Knuffa och gratulera! Jag såg dem ju för två år sedan och vill minnas att det redan då såg alldeles utmärkt ut! Stort lycka till på provet nästa helg, det går säkert kanon!

Kram A-L

2009-04-14 @ 14:55:16
URL: http://www.svartalwen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0