Igår träning med Olle och idag nothing

Hjälp vad klockan går fort, det är ju natta redan. Igår åkte jag och Gaston tillsammans med en kasse vilt till Olle. Olle lade ut ett sök med viltet till Gaston på hagmark (kan det heta så), det var tuvor och lite fördjupningar här och där. Gaston och jag diskuterade lite vem det är som ska följa vem och sen gick vi till söket. Gaston for ut som en raket. Shit, pommes frite han försvann som avlöning. När han sprungit av sig så kom han plötsligt ihåg vad han skulle göra OCH han gjorde det, tog vilt utan minsta lilla trams. Jag hade kunnat kysst marken vid mina fötter.

Vi gjorde lite andra bra övningar som Olle visade. Gaston tände tamme tusan till och fick en helt annan attityd. Han liksom greppade tag i duvorna och tjofs så var han hos mig och lämnade av. Mamma mia! Jag trodde jag fått fel hund men Olles är tikar och något mindre så näe, det var min Gaston.

Jättenöjd åkte jag hem. TACK snälla Olle som ställde upp och tog dig tid. Lite läskigt när han står och säger samma saker som Maire om MITT sätt att föra Gaston. Jag är inte mycket till hjälp för min Gaston i jaktsammanhang MEN jag är en flexibel typ och har nu lärt mig något hoppas jag efter två såna omgångar med kunnigt folk.

Jag tog vägen förbi Maria C och fick mig en pratstund där också.

Idag har flanen vilat sin hjärna men inte sin kropp. Anders har varit ledig och plockat KASSSA-vis med kantareller. Varit ute i x antal timmar. Hade vår förbaskade datorn fungerat med något högre hastighet hade jag lagt in kort på högarna av svamp. Gott, gott men usch så himla tråkigt att rensa. Själv har jag varit på styrelsemöte... no comments.

Ha det bra alla! Jag ser faktiskt fram mot lördag, trodde jag ALDRIG jag skulle skriva.

So long!


Kommentarer
Postat av: Cissi och alla vovvarna

Vilken härlig läsning! Behåll attityden och känslan du hade idag, det kommer gå skitbra! Ska hålla alla tummar och tassar vi bara kan!

2008-09-10 @ 22:16:30
URL: http://www.hapenidi.se
Postat av: petra

Men jisses ingmarie, bekymra dig inte om kantarellerna , jag kan komma o hämta dom hi hi hi JAG ÄLSKAR KANTARELLER. Tyvärr kan inte plocka några för jag ser dom inte även fast jag står på dom!!!!!! Kram o lycka till!!!!

Postat av: Karin & Menta

Vi håller tummarna den här helgen också. Själva ska vi "fjanta runt" i en utställningsring. Blir säkert succé!! Det är tre år sedan sist så nästa gång blir det väl i veteranklass.



Lycka till!!

Karin

2008-09-11 @ 21:59:43
Postat av: Fia

Härlig läsning!!!

STORT LYCKA TILL på lördag, ni kommer fixa det hur lätt som helst:-)

Kram Fia

2008-09-12 @ 07:10:51
Postat av: Marie och Emil

Va kul att det går så bra! Då fixar ni jaktprovet "flatlätt"! Vi håller tummar och tassar för er! Kram Marie



ps:hör av dig om du ska till växjö bk på spårtävling.

2008-09-12 @ 15:42:35
URL: http://marieoemil.blogspot.com
Postat av: Pernilla, Tilly & Glimma

LYCKA TILL imorgon!!! Kör så det ryker och jag tror absolut att ni fixar det galant!!

2008-09-12 @ 19:03:47
URL: http://hem.bredband.net/pernsand
Postat av: Maggan

Tänk vilken mysig hemresa du kommer att få den här gången. Blir det tårar så blir det av glädje. Du vet väl att alla som får ettor och är med i RSV måste bjuda sina träningskompisar på något gott? Vad får vi av dig? Kramar från Maggan med flock

2008-09-12 @ 19:49:17
Postat av: Sofie, Zimply & Bonuz

Men! Vad är det jag läser i duckstreams gästbok!!!! HAR NI FIXAT DET IDAG????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!!!! NI ÄR JU BARA BÄST!!!!!!!!!!!



Men nu vill vi ha en uppdatering, SNABBT!!!!!

Största kramarna till er båda!!!!!! :)

2008-09-13 @ 17:51:06
URL: http://www.freewebs.com/redlegs
Postat av: Maire Pyrrö/Kennel Aim High

Mega Stor Grattis Kram till er båda är så glad att gaston fick revansch från förra helgen då många åkte på dåligt blött vilt. Vi vet vad ni går för.

Mega stor grattis o du ingen migrän i kväll snälla du ..öppna en flaska kosken och du somna gott.

Kram maire

2008-09-13 @ 18:29:41
URL: http://www.kennel-aimhigh.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0