Hej hopp

Kära nån, onsdag och torsdag har liksom bara kommit och försvunnit. Igår vad det viktig fotbollsmatch igen och stryk IGEN! Inte alls kul när båda tjejerna spelar i samma lag...

Jag och Gaston passade på att träna framåtsändande innan matchstart. Det går lite si så där. Han gjorde i alla fall en himla fin inkallning igår. Alltid något.

Idag har jag varit med Myran i stallet och Gaston gick långpromenad med Anders. Alltså har vi inte tränat någonting - nästan. Vi har tränat pyttelite kryp i köket. Det gick åt pipan. Alldeles för stressig Gaston ihop med en migrän-matte = usel träning. Varför försöker jag ens när jag är på sånt skitdåligt humör? Ärligt talat vaknade jag med eländet och sen har hela dagen bara gått utför. Blev ruskigt irriterad på jobbet idag, blir sanslös trött på människor som går i hysteriskt försvar istället för att lyssna på vad man försöker säga. Visst är det jobbigt? Alla kan göra fel, så är det men en del har grymt svårt att erkänna det. Hjälp, känner att jag hetsar upp mig igen.

Nu drömmer jag mig bort till i lördags, en härlig dag att minnas. Jag har lite bilder från när Andreas gick. Jag har frågat och jag fick lägga ut dom på nätet. Han tog en etta han också i nybörjarklass.

Två enkelmarkeringar på vatten


Ett försök att visa hur sökområdet såg ut


Imorgon blir det nog lite uppletande sen är det spår i helgen. Lydnaden då, hjälp jag dör, vi kommer aldrig hinna fixa till detta med skall, kryp OCH framåtsändandet. Ibland är jag lite väl optimistisk...

Hej svejs!


Kommentarer
Postat av: Ulrika, Vilja, Izac & Tizzla

Luuugn, det kommer att gå kanon..



Lycka till!



Trevlig Helg!

2008-09-19 @ 14:36:07
URL: http://web.telia.com/~u22515698
Postat av: Pernilla, Tilly & Glimma

Jo då, här tränas det på för fullt, har redan lagt upp nästa vecka så att allt hinns med. Faktum är att ÄN SÅ LÄNGE så är det lugnt med nerverna MEN det är ju en vecka kavr än.



Var det imorgon ni skulle starta högre?? I så fall önskar vi er en MASSA LYCKA TILL!!! Kör så det ryker!!



Trevlig Helg.

2008-09-20 @ 16:20:22
URL: http://hem.bredband.net/pernsand

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0