Spår i snö

Whao, det gillade han Gaston. Det är lite häftigt när man tydligt kan se när han kollar av korsande spår av vilt. Han spårade fint och markerade pinnar på sitt nya kraftiga sätt. Jösses, flisorna ryker. Hur ska det gå med vittringspinnar i trean??? Gulp. Helene och Martin var också nöjda med sina spår. Mogg hade lite bekymmer idag, han är känslig om Anngreth håller emot för hårt i linan, då tror han att han är på fel spår... Nå, det löste sig och han fick i stort sett med sig alla pinnar in, tror han missade en.

Alla var glada och nöjda utan en. En jäkla sur bondläpp som kom farandes med sin traktor och plog. Han stannade typ 5 cm från Helenes bil (han hade kunnat köra förbi om han hade velat, men si det ville han inte). Han sa först ingenting utan stirrade med ilsken blick på oss. Vi hade ju ve och fasa parkerat framför en bom som var framför en skogsväg som jag kan lova att han ALDRIG någonsin hade plogat. Hur som helst, Helene flyttade på sin bil så han kunde fortsätta ploga. DÅ, sticker han ut sitt fula tryne och vräker ur sig ett och annat om vad han ansåg om att man var så j-a dum och parkerade framför bom, bla, bla, bla. Vi bara log (lite kul för det retade nog upp honom ett par snäpp till). Jag vill ALDRIG se era bilar framför nån bom igen sa han och stack iväg. Vi grejade om lite med bilarna för vi insåg ju snabbt att även om han inte hade tänkt ta den vägen hem så skulle han ju göra det nu bara för att kolla. Jajamen, efter några minuter kom han ångades förbi igen.Vi stod lite glatt och poserade för Helene som knäppte ett kort med traktortjurgubben som bakgrund. Jag hoppas hon lägger in det på sin sida. Jag har bara ett på den  livsfarliga bommen. Kolla här!

Sannolikheten att han skulle upp där och ploga på en skala????


Inte undra på att det går att göra tv-program om grannfejder... Han kan inte vara någon lätt gubbe att ha till granne. Jädra tjurhuvud.

Igår var vi på en superkul avslutning med damlaget. Ett gäng tjejer hade fixat en helkväll för oss som var där. De uppträdde och drev med allt och alla. Så himla trevligt - Heja IK Vistas damlag!

En glad Gaston med sin bästaste leksak just för tillfället


Nu måste jag plugga.

Kommentarer
Postat av: Marie och "herr krut"

Hej! Fan va jobbigt det är med såna där jädra tjurhuvud! Senast jag mötte ett va när jag va på Öland med släp. Störst går först kör man normalt sett... Inte han. Tänkte att jag ska jäkla visa han! Backade en lååång bit och svor som sjutton för mig själv.

vad pluggar du för nåt?

Nu har jag anmält "herr krut" till anlagsklass viltspår. Kram

2008-11-24 @ 17:37:33
URL: http://marieoemil.blogspot.com
Postat av: petra o greta

Ha ha ha håller med bonden, så illa kan ni ju inte parkera!!!!! Lär er veta hut!!! Kram petra

2008-11-24 @ 18:25:08
Postat av: Cissi o Lipton

2008-11-24 @ 20:18:37
URL: http://www.hapenidi.se
Postat av: Cissi o Lipton

Tack! Jag ska nog kunna ställa om mig. Det ska bli jätteskoj! :D Hoppas bara Lipton kommer ihåg något... Ska föröska träna lite i veckan tänkte jag.



Duktig Gaston är! Och snörbollar är roliga leksaker hälsar Lipton!

2008-11-24 @ 20:22:11
URL: http://www.hapenidi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0