Igår var jag funktionär på ett jaktprov

Det finns ingenting på denna jord som kan få mig så himla trött som när man ska infinna sig som funktionär jättetidigt  nästan, frysa halvt ihjäl och sen kommer inte själva provet igång förrän 3 timmar senare... Nu finns det orsaker till att det blev som det blev men det är grymt irriterande att bara "vara" typ i 2,5 timme innan man får någon form av uppgift överhuvudtaget. [27]
Färdiggnällt för pluskontot är betydligt större än minuskontot med att vara funktionär. Vilket härligt gäng vi var på den rutan jag befann mig. Härliga människor som höll stämningen på topp. Det är väl häftigt när man aldrig har träffats innan och vår gemensamma hobby gör att vi har skitkul ihop en hel dag. En annan sak som gör att jag förmodligen står där igen, nästa år, lika frusen och trött är ju att någon annan står likadant för mig när jag kommer på jaktprov och är laddad till tusen. Då är det någon annan som klivit upp i ottan, stått och hängt i skogen och väntat i evigheter på att det ska dra igång och gör det för att jag ska kunna starta. Thats life! [30]

Det är så himla kul att se ett prov  med alla dessa hundar med förare. Så säger icke-hund-folk att alla retriever är likadana... Åk på ett jaktprov och du får en helt annan bild av den sanningen. På vår ruta var det en härlig blandning av jyckar. Det var ingen lätt ruta. Ett megatungt sök. Det hade varit lite intressant hur Gaston hade betett sig där. Hur som helst vi fick en etta på vår ruta och den var välförtjänt. En labbetik som gick som tåget. Kallt i vattnet, va? Många hundar tyckte det var jäkligt kallt och det var det men det var synnerligen olika hur hundar uppfattar kallt i vattnet. En del flög mer eller mindre över vattennivån, andra stannade och trodde inte sina ögon när de skulle i eländet, andra tassade försiktigt fram och tog ett djupt andetag och plumsade i. Modigt!

Min favvobloggare, Andreas med sin Elsa, tog sin andra etta i eliten igår. Grattis till dom! Vill ni läsa en superkul blogg så kolla in http://www.123minsida.se/vega . När man vill ha sig ett garv så är det bara hoppa in där så blir man på kanonhumör igen.

Nu ska jag strax åka till klubben för en omgång lydnadsträning med spårgänget. Jag är laddad, Gaston är laddad, frågan är om resten av gänget är på hugget?!?!

Kanske kan jag slå mig fram till datorn ikväll men troligtvis så är det kört. Två tonårstjejer och en dator, ja ni fattar va?

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Lotta & Puma

Ja vi fattar.... det är nämligen samma sak här - grabbarnas datorer är trasiga så här är det två tonårsgrabbar och en dator... :)



Önskar jag kunde sett er ruta men var tvungen att bege mig ner till ökl rutan och funktionära... vi kom igång 11:50 ca ;)



KRAM

2008-11-03 @ 22:07:40
URL: http://www.friden.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0