Två lugna dagar, ja åtminstone träningsmässigt

Igår bidde det inte mycket till träning - inte mer än fysisk... 5 km stavgång hann vi med på kvällen och jag kan säga att jag redan när jag började promenaden var på uselt humör. Det blev INTE bättre när vissa, svarta, med fyra ben och typ heter Gaston rullade sig i gödsel. På en skala, hur högt stod han i kurs???? Idag luktar han gott av det svindyra schampot jag köpte en gång till lilla fröken Sanny.

Idag har jag knappt varit hemma. Kom just hem efter Retrieverpoolen Sydvästra Vätterbygdens årsmöte. Alltid trevligt att träffa dessa retrievermänniskor. Vi beslutade om både det ena och det andra. Tyvärr kommer det bli ett jaktdagsträning just den helgen när jag och  Gaston åker till Hofors för avkommebeskrivning. Typiskt!!!

Nu ska jag ta mitt trötta huvud och gå mot sängen. Ha det bra alla där ute. Jag blir jätteglad varje gång någon skrivit ett inlägg. Skitkul!!!

image56

Kommentarer
Postat av: Ulrika, Vilja & Izac

Så skönt att höra att det inte bara är Vilja som välkomnade våren med ett riktigt gödselbad Grrr.. Hur kul är det att ställa sig och bada hunden när man har bråttom och är på väg till jobbet??!! Tur att Izac är för fin för sådant, han skulle inte ens drömma om att rulla sig i sådant äckligt, fast äta det går ju förstås bra!

Trevlig Helg!

2008-03-07 @ 09:23:34
URL: http://web.telia.com/~u22515698
Postat av: Anneli

Bra att Gaston luktar gott igen så vi slipper ha klädnypor i näsorna på söndag! :-)
Ikväll hämtar vi en kattunge... håll tummarna att Cia gillar den!

2008-03-07 @ 11:33:51
Postat av: Anna-Karin,Vilda o Kaos

Det ska väl kännas att man bor på landet!!!Är lite nyfiken,vad är avkommebeskrivning? Ha en trevlig helg.

2008-03-07 @ 12:17:05
URL: http://www.nogg.se/vildaokaos
Postat av: Helene å Inja

Inja har växt ifrån det där rullandet tack och lov! Dock äter hon gärna olika illaluktande saker... Hon har dock aldrig lyckats riktigt med den där "rullningen". Hon kastar sig ner, men landar alltid bredvid eftersom hon har näsan strax ovanför det som luktar illa! Matte har aldrig klickat in något annat beteende, utan har accepterat ett "halvdant" beteende där! ;-)
Vi syns 9 på söndag! Om jag har överlevt till dess...
Kram
H

2008-03-07 @ 21:46:34
URL: http://www.123minsida.se/Helene1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0