Söndag - kursslut och en usel fotbollsmatch

Sista gången på tävlingskursen - tack för jättefina blommor och goda GI-chokladen. Omtänksamma människor som tänkte på min diet. Himla gulligt, jag blev jätteglad.

Vi hade tävlingsträning idag.  Alla fick lämna in ett par moment som de ville köra. Efter lottdragning började vi med en plats där ALLA låg som ljus. Härligt att se!!! Vi hade genomgång av alla ekipagens framträdanden när vi fikade Annelis goda kanelbullar (enligt hörsägen eftersom jag minsann åt min fullkornsmacka). Helene hade videofilmat alla. Det är givande att se sig själv och hur man egentligen gör (eller inte gör). Det har varit en härlig kurs och himla mysiga deltagare, både fyr- och tvåbenta. Tack ska ni ha!

Efter varit på klubben mellan 09.30-13.15 var det dags att sticka till tjejernas träningsmatch i fotbollen. Den var inte kul. Rena natta faktiskt. Tjejerna fick inte till mycket till spel alls. Mamma  slog för sina flickor men vad hjälpte det. De åkte på STORstryk så det stänkte om det. Bara att bryta ihop och gå vidare!

Gaston, den flygande, fågelhunden har fått nöja sig med skogs- och stadspromenader idag. Herre min skapare vad han är  påfrestande just nu. Det som är härligt med honom är att han klarade att koncentrera sig även idag när snälla Anders kastade markeringar till honom. Vi lade ut några dummies till ett linjetag också (smög ut dom på markeringsstället). När vi gått promenaden på 1,5 timme fick han ta två linjetag till den punkten och det gick jättebra. Härligt eftersom han hade en nära-döden-upplevelse i skogen när han helt nochalant stack fram till en storpudeltik som var ute och gick med sin husse. Då förvandlas han till en i hans tyckte läcker kille i sina bästa år som är gjord för en date i skogen. Att hans matte kommer framångandes, illröd i ansiktet och ber om ursäkt för sin olydiga hund skiter han fullständigt i. PINSAMT! Tur det var en av de snälla grannarna som bara log snällt och gick vidare.

Ännu en helg till ända, nu blir det soffan. Ha det gott alla!

Kommentarer
Postat av: Lotta, Troja & Puma,

Hej och hå vad ni hinner med mycket .... Hur lyckas ni ?? Själv har jag idag jobbat, haft kalas, jobbat .... och kom hem 22:30 !!!!!!!!! *grrrr*
Men imorgon = S E M E S T E R !!

Puss på Gaston och kram till matte

2008-03-18 @ 00:03:29
URL: http://www.friden.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0