Lydnadsträning på klubben

På plussidan idag är plats med skott. Jättehärligt att Gasse-bus ligger som ett ljus. Han har inte legat plats med skott på flera månader. Plus även för linförighet, inkallning, apportering och skall. Megaminus för kryp och framförgåendet. Jag blir verkligen dödstrött när Gaston förra måndagen kröp kanonfint och denna måndagen såg han ut som ett UFO när jag meddelade att det var kryp vi skulle göra...
Helene hjälpte mig igår att få Gaston att skalla. Han skäller aldrig och Helenes teori är att hitta något som får igång skallet av sig själv utan att jag ska behöva jobba ihjäl mig med att skoja och stimma. Vi lyckades och idag när Anngreth hjälpte mig så fick vi till det igen så där åkte Gaston upp på plus igen. Han är en enda stor pluskille egentligen men lite tröttsam emellanåt.

Imorgon blir min korta dag ingen höjdardag för hundarna. De får följa med husse till jobbet för jag ska först vara i Jönköping på ett utvecklingssamtal med stora dottern och sen vips ska jag till Gränna och ha utvecklingssamtal med yngsta dottern. Sen ska yngsta dottern klippa sig i Jönköping. Vi försörjer JET-stationen själva känns det som. Borde man inte få någon form av rabatt. Ska tillägga att jag kör 6 mil om dagen till och från jobbet varje dag. Suck, suck. Det var rackans vilken gnällspik jag är idag. Sorry, imorgon blir nog en bättre dag eller näe kanske inte.

Visst är det härlig med folk som sprider energislukargnäll över nätet...

Ha det bra alla ni där ute och tack till er som på ett eller annat sätt hjälpte till på träningen idag.

I stallet kallas jag Mamma My och just nu känner jag mig som hon nedanför faktiskt.

image65


Kommentarer
Postat av: Lotta, Troja & Puma,

Det är en HÄRLIG pluskille du har :)

Kram på er !!
.. och visst får man gnälla ibland

2008-03-10 @ 22:01:19
URL: http://www.friden.de
Postat av: Anneli

Underbart med nån som vågar gnälla öppet på nätet - va f-n, det kan ju inte vara rosaskimrande och gullepluttigt hela tiden, eller?! Huvudsaken är att man är glad oftare än man gnäller - och det är du med råge! :-)

2008-03-11 @ 16:12:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0