Jösses, vad gör det att han rullade sig i gödsel???

Min svarte kille gör ibland saker så att jag blir så himla ända in i hjärtat glad. Idag kom jag hem tidigt och vi tog dummies med oss och stack iväg. Jag gjorde först en markeringsövning (och smög ut så det var 3 dummies). Gaston fick hämta in två på linjetag och det gick så bra så. Vi gick vidare i tillvaron.
Jag satte ner båda hundarna och gick ut med ett sök på 6 dummies. När jag gick där och kvackade som bäst så for en hare upp (vilket höll på att skrämma vettet ur mig), den rusade rakt mot hundarna, fick syn på dom och kastade om rutten och drog iväg som en avlöning. Allt gick jättesnabbt MEN hundarna satt kvar!!!! Jag fick ur mig ett bra, vad duktiga ni är vilket lilla fröken Krull tog som ett varsågod och hon drog iväg som en raket. Fatta var jag fick hjärna ifrån men när jag såg att Gaston satt kvar så säger jag helt coolt "duktig kille du är" sen drog jag i med värsta bitchrösten "OCH VAD ÄNDA IN I BALJAN PYSSLAR DU MED DÅ???" till Sanny som tvärstannade, vände sig mot mig och såg ut som "Öh, jag, öh jag vet inte". Men fattar ni,Gaston satt kvar med två såna megastörningar". Plötsligt kändes gödselrullningar som varje flattes rättighet. Vad gör ett bad av hund när man är dödstrött och superirriterad. Han satt kvar. Vet ni vad vi gjorde sen, han fick ta 3 av dummies på söket och gjorde det jättefint. Lilla Sanny fick sitta KVAR av nån konstig anledning och fick inte hämta någon alls.

Vi gick vidare och kom tillbaka till vårt sök igen, Gaston fick hämta in 2 så tog jag den sista. Vi gick sedan tillbaka till markeringsställe nummer ett och gjorde ett linjetag vilket han fixade. Lilla Sanny fick göra ett litet linjetag också, det blev nån form av sök men vad tusan hon  hittade den till slut.

Dagens ros[93]  till Gaston från en mycket glad matte [5].

Här sitter de och väntar

image57

Hon är ju söt den lilla krulliga... (tur för henne)

image58

Här rullar sig Gaston INTE i gödsel

image59

Sen tog han sig ett dopp vilket han tycker också ingår i rättigheterna han plötsligt fått
image60

Ha en go fredagkväll och en härlig helg!

Kommentarer
Postat av: Maire Pyrrö/Kennel Aim High

Dagens ros nr 2 till Gaston från Ljungby.
Ja vad gör lite rullning av skit då ;-)
Ps, en tjej kommer att ringa dig om eventuellt samåka den 18 mars.
Kram maire

2008-03-09 @ 08:05:33
URL: http://www.kennel-aimhigh.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0