Härlig dag med härliga människor och hundar!

Vi stack till Maire idag. Vi var tre tjejer med våra grabbar plus goa Maire med sina töser. Vi tränade med vilt både sök och markering. Sen körde vi lite mer markering och linjetag med dummies. Gaston har inte tränat mycket på vilt de senaste sex månaderna kan jag säga. Det märktes. Märkliga saker att ta i sin lilla mun tyckte han.
Jag vet att jag fick hålla på förra året när vi förde in viltet i hans träning. När Gaston och jag var hos Marie på senhösten och genomförde ett inofficellt B-prov hade vi inga som helst problem med vilt men idag var lite tveksamt. Måste tränas på och efter samråd med coachen Maire bestämde jag mig för att avvakta med B-prov till i höst. Dumt att stressa fram något bara för att jag SKA starta i vår. Träningen idag med vilt slutade bra. Han tog markeringar och gjorde linjetag med fågel utan problem. Det känns bra.

Det gick faktiskt bra med allt möjligt idag. Jag var inte jättesnäll mot min kille utan väntade ut honom vid de första markeringarna så han till slut minsann hörde att jag sa apport fast jag inte sa det. Hoppas inte Maria läser detta... Efter två såna provocerade knallningar så var det slutknallat. Han satt så fint och de andra grabbarna sprang på sina markeringar och han gick när det var hans tur fast jag väntande lääääänge.

Hur som helst, det är långt att åka men väl värt varenda mil (och bensinpengar fast det tycker inte Anders, känslig typ). Vi tränade några timmar sen fikade vi och utbytte många tankar, funderingar om träning och annat seriöst samt givetvis lite bubbel som kanske inte var så seriöst, vi är ju inte mer än människor.

Tack till Maire som alltid finns där, till Susanne och Cooper (ny bekantskap, vansinnigt trevliga) och Marie med Emil (supermysiga båda två). Jag hoppas vi ses igen - snart!

Gaston som väntar på sin tur...

image91

Ha en härlig lördagkväll!

Tjo ho från oss

Kommentarer
Postat av: Maggan T

Hej! Förlåt att jag dröjt med att svara på ditt sms! Jag har haft en veckas semester och när jag kom tillbaka till jobbet var det fullt ös. Dessutom förbereder jag mig på min examinationsuppgift på min utbildning. Jag tycker också det vore kul att åka upp till Håkan och Karina och testa Katla, men jag tvivlar på att jag hinner i vår. Jag skulle hellre vilja göra det i juli. ( Jag har en student i juni) och sen ska jag på två jaktinternat den månaden så min man blir nog inte glad om jag försvinner fler gånger den månaden. Du kanske ville åka redan nu? Hör av dig om du är intresserad senare. Fick du meddelandet om träningsdagen m instruktör i maj? Maggan

2008-04-01 @ 11:54:51
URL: http://www.123minsida.se/magganshundar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0