Slapp midsommarhelg - träningsmässigt...

Åh å och hej med farbror Frej. Gaston och hans matte har inte förtagit sig. I tisdagskväll var vi och tränade lydnad i Huskvarna city. Det var vi, Helene med Åsså och Martin med sin Knuffa. Vi hade planerat träning på nån av alla fotbollsplaner som finns i Huskvarna men då var de ju givetvis upptagna av - fotbollsfolk.
Efter viss tankeverksamhet föll valet på Mjölkafållan. Det är en liten grön plätt i Huskvarna med en fontän. Kanon - NOT! Eller jo, det blev ganska bra att träna framåtsändande rakt mot en fontän och damm. Bra dragning framåt kan man säga när man har en flatte. Det var diverse störningar i form av barn som lekte i lekparken, konstiga människor som gick rätt över "träningsplanen", fontäner, konstiga statyer och uppbyggda scener. Gaston fick en smärre chock när han upptäckte en konstig dam som stod och stirrade på honom men efter att ha kollat av denna mystiska dam så avgick träningen utan några större missar. Damen var en högst (o)normal staty...

Torsdag och midsommarafton var i hundögon och träningsmässigt under all kritik. Gaston fick bara vara en alldeles vanlig sällskapshund vilket han faktiskt skötte ypperligt. Han var ett störande moment under femkampen på midsommarafton när han upptäckte att en av grenarna var kast med TENNIS-boll i hink. HANS tennisbollar och han fick inte ta dom. Han försökte allehanda knep som att smyga sig fram, vänta ut  och rent av välta omkull hinken som strategiskt stod placerad utom hans räckhåll uppe på en fönsterbräda. Hans matte avgick med seger, inga bollar till Gaston!

Men han gjorde vad han kunde, välta omkullmetoden...



Här är det utmattningsmetoden...


Jag var alert och vaken som en hök, inte en boll åt Gaston. Livet är hårt emellanåt.

Idag har vi varit hos Anngreth och tränat spår. Martin och Knuffa, Tobias med sin Malva, AG med Mog och så vi då. Gaston fick två korta spår - två pinnar och slut. Martin och jag körde likadant, vi ville träna upptag. Gaston var verkligen i sitt esse. Tog framspår och markerade sina pinnar. Många pluspoäng fick han.

Vi gjorde bevakningsgrejer med Mog som ska på DM i detta imorgon. Vi håller tummar och tassar att det kommer gå strålande. Martin och Tobias var nog nöjda med sina jyckar de också. Det hade jag varit om jag haft Knuffa eller Malva i alla fall.

Nu får det bli koncentration på andra viktiga grejer - dummies!



Hej hopp från oss

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin,Vilda o Kaos

Hi,hi.Den där stirrande damen skrämde slaget på Vilda när hon var liten! Vilken kul träning med så mkt störningar. Ha de gott/Anna-Karin

2008-06-22 @ 09:57:58
URL: http://www.vildaokaos.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0