Lydnadsträning i Huskvarna

Efter en "mycket-att-göra-på-jobbet-dag" så skyndade jag mig hem för att hämta upp Gaston. Anders hade varit bussig och gått 1,5 timme med hundarna så rastad var han.

Vi träffade Helene, Åsså och Stefan vid Mjölkafållan. Denna dag utan fontän. Vi stod och pratade lite innan vi kom igång med träningen. Rätt som det var när vi stod och pratade som bäst så fick vi syn på Gaston som sitter med fladdrande läppar och ögon. Långt, långt in i en löptikeluktbubbla var han. Hur söt som helst. När jag tog honom för att köra igång lydnaden så kom han ur bubblan och var superladdad. Häftigt! Han har ju haft en lååååååång period när han gärna är kvar i sin bubbla och inte har tid med såna saker som fritt följ till exempel. Det var en riktigt rolig träning vi fick till. Åsså som varit iväg några dagar i olika nya miljöer och egentligen borde varit helt off var också med på noterna. Härlig kväll det blev! Jag känner dock att jag snart måste bestämma mig för om jag ska lägga fokus på lydnadsklass 3 momenten eller högre klass momenten. Det är lite väl många nya moment för att fixa allihop till hösten, eller???

Imorgon slutar jag tidigt och då ska det bli träning med dummies. Helgen närmar sig med stormsteg och det ska bli så himla kul att åka iväg. Dels att träffa Margit och Gastons pappa och dels att köra ett workingtest igen. De gånger vi varit iväg på wt i vår har varit jätteroliga och jag har träffat massor av trevliga människor. Dessutom får man ju med sig bra träningstips, det är ju aldrig fel.

Undrar jag vad som rör sig därinne...



Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Lotta, Troja & Puma

Nej, nej, nej... klart ni fixar momenten i båda ;) ;)



Kommer du till Månsarp idag ????? JAKTTRÄNING !!!!

Hoppas det för då ses vi där !



Kram från oss

2008-06-24 @ 08:07:45
URL: http://www.friden.de
Postat av: Helene å Inja å Åsså

Jag håller med! KLart ni fixar det! Det är ju sommar och semster för din del snart! All tid i världen! ;-)

Kramkram!

2008-06-24 @ 16:57:12
URL: http://www.123minsida.se/Helene1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0