Lydnadsträning ihop med bl a Knuffa som börjat löpa...

Ja, vad tusan går det så går det! Ärligt talat, Knuffa började löpa idag. Vi tränade spår igår och jag såg en liten chans till att träna plats eller sitt i grupp med en tik som luktar gott men inte hysteriskt gott.

Helene med Åsså, Martin med Knuffa och lite till och från Björn med Zaba(?). Hur som helst jag hade tänkt att glänsa lite idag med att Gaston lärt in vittringspinnen genom intensiv träning i trädgården. Ha, ha, ha glömde en liten detalj... att när stressen slår på så brinner det lätt i flanens hjärna. Alltså bidde det inte riktigt bra med vittringspinnen men, men. Vi nöter på. Hem i trädgården igen och sen ska jag testa på ett annat sätt när jag flyttar det till klubbmiljö. Först och främst att inte vara på löptikeplanen.

Annars flöt det på fint idag tycker jag. Framförgåendet helt ok, ställandet i inkallningen var ruskigt bra men däremot läggandet i detta moment går inte lika bra. Gaston ser lika förvånad ut varje gång. Bakläxa!!! Krypet - bakläxa. Jag blir tokig på detta moment eller rättare sagt tokig på mig själv som inte kan belöna på rätt ställe utan belönar så att Gaston "måste" lyfta en armbåge för att nå belöningen. Jag är helt hopplös åtminstone enligt mina träningskompisar. Enligt mig själv är jag helt körd med stora bokstäver. Hopp - apport gick jättebra. Trots att vi provocerade att han fick ta apporten väldigt snett så att lättaste vägen hade varit att smita förbi hindret. Icke sa Nicke han hoppade så fint så.

Sitt i grupp med löptik gick fin, fint. Han trodde först att jag glömt säga ligg så han lade sig ner men när jag gick tillbaka och satte upp honom så satt han sen (ja, ja även om det bara var dag 1 på löpet så kan jag tala om att i vår värld (min och Gastons) är det en jäkla bedrift).

Helene och Åsså ett härligt team. Himla också att det är som det är så att grabben troligen blir omplacerad. Han är världens myskille och Helene är superduktig med honom. Han glänste verkligen idag. Han har pålagringar fram och det är inte att rekommendera att köra bruks med honom. Jag känner så med Helene...

Martin och Knuffa, ja jösses, vad säger man om denna snabba lilla tervtik. Hon är som en vessla i allt hon gör. Det mesta är fantastiskt bra. Men alla har vi något att pilla med, Martin med... typ framförgående i framåtsändandet. Välkommen in i gänget säger vi.

Björn och Zaba, såg inte så mycket men det verkar vara två trevliga grabbar. Nya i gänget men träningsvilliga och det kommer man långt med.

Nu så är det natta! Ha en rackans bra dag!

Nu är min första semesterdag till ända...

Kommentarer
Postat av: Ulrika, Mats, Vilja, Izac & Tizzla

Skönt när man får tillfälle att träna plats med störningar!



Imorgon ska vi på´t med nya hundar o människor..



Trevlig semester önskar vi er!

2008-07-15 @ 12:37:19
Postat av: Cissi och Litpon

Härligt det låter med semester! En annan som jobbar hela sommaren blir inte lite avundsjuk...



Tack för kommentaren om agilityfilmen! Visst är han duktig! :D Vänta bara tills vi är mer samkörda, då ska du få se... Än så länge trycker jag inte på honom alls, det finns mer fart i labbe-benen!

Vi får väl ge oss på agilityhindren på JBK en gång vet ja! Tror att du och Gaston skulle vara riktiga naturbegåvningar!



Forstätt njut av din semester!

Kramar!

2008-07-15 @ 16:11:09
URL: http://www.hapenidi.se
Postat av: Pernilla, Tilly & Glimma

TACK för grattiset!!!



Ha nu en riktigt härlig semester!!!!..själv så börjar jag att jobba på måndag.* SNYFT *

2008-07-15 @ 18:08:03
URL: http://hem.bredband.net/pernsand

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0