Lite jaktträning med vilt

Idag följde Anders med en sväng och hjälpte mig med att kasta markering, lägga ut ett linjetag och ett sök med vilt. Det gick finfint. Det var  varmt som ögat. Det är väldigt svårt att hänga med i svängarna när det gäller väder i den här delen av världen. Ena dagen håller man på att frysa ihjäl, nästa svettas man som en tok.

Gaston var glad och lycklig i alla fall.
.

Efter viltträning gick vi vidare i tillvaron till en av gölarna. Där tränade vi linjetag med tennisboll. Här har vi lite att pyssla med flanen och jag. Vi får pyssla vidare...

Här ligger han efteråt med en av alla SINA älskade tennisbollar


Sen gick vi hem. Nu ska det ätas jordgubbar med grädde!

Tack alla som gratulerat på sms, här och via mail. Jag svävar fortfarande runt i tillvaron dock något mer svettig än vanligt.
Igår fick jag ett mail att det blivit fel på resultatet för en kille som var med på deltävling nr 5. De hade missat att han fått 19 poäng på en station vilket gjorde att han kom på andra plats och vi på tredje. Det berörde inte det sammanlagda resultatet, vilken tur... Mest synd om killen som blev blåst på fina priser. Jag kan ärligt säga att mig kvittar det fullständigt för Gaston och jag gjorde vad vi kunde. Jag fick även mina poäng och de är som följer:

Station 1 - dirigering 16 poäng (upps, jag tyckte den gick jättebra, undrar vad vi gjorde?)
Station 2 - vattenmarkering 14 poäng (väntat).
Station 3 - walk up 19 poäng (kan ju inte låta bli och undra vad vi gör som drar ner 1 poäng...)
Station 4 - markering/dirigering 19 poäng (samma undran)
Station 5 - markering 20 poäng (häftigt).

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Maggan Tööj

Hej på sig! När man läser på din blogg känns det liksom som om det gått väldigt bra för er. Man får gratulera. Men, ärligt talat, detta är inget som förvånar mig. Jag såg på Gaston redan som liten knott att det här var nåt extra du hade i snöret.

Nu är det väl ändå dags för jaktprovsstart? Jag tror att vi ses på kursen i helgen. Det blir fint väder eller hur? Vet du förresten var man kan läsa resultaten från WT:t i Stävlö?

2008-07-02 @ 13:37:17
URL: http://www.123minsida.se/maggashundar
Postat av: petra

Hej I-M!! Håller med dig man svettas som en tok i denna värme!!! Tror jag ska börja med jakt istället så Greta får bada, ha ha... Som du förstår kan jag ingenting om hur jakt går till. Men jag har förstått att du gör det och att ni utfört en topp prestation. Grattis igen!!!!

2008-07-04 @ 15:25:58
Postat av: Elenor & Zorro

Men hallå! Får gratulera er så mycket!!! Ni är så himla duktiga ni..... Lycka till med tävlingarna framöver.

Kram & hej, leverpastej!

2008-07-06 @ 19:00:52
URL: http://www.zorro.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0