Inte så mycket till träning

Jag har nu avverkat två långa dagar på jobbet i rad. Anders jobbar kväll denna veckan så hundarna får långa härliga promenader i skogen med sin husse medan matten sliter i sin anletes svett. Igår var jag på en strokeutbildning som var superintressant. Det är som med hundar, ju mer man lär sig desto mer förstår man hur mycket man har kvar att lära... 

Igår blev det ingen träning alls, vi gick 5 km stavgång i pannlampans sken, sen bidde det bara mys resten av kvällen.
Idag kom jag hemstormandes vid 16.30 och susade ut i skogen med hundarna. Tänkte passa på medan det var ljust. Vi hann med lite närsöksträning, kryp och fjärr. 

Kvällen har jag tillbringat på ett styrelsemöte i tjejernas klubblag IK Vista. Jag är invald i fotbollssektionens styrelse. Upps! Det är hopplöst med en glappande käft. Jag vet inte riktigt hur det gick till men plötsligt hörde jag mig själv svara ja när jag blev tillfrågad om jag kunde tänka mig sitta med som representant för damlaget i styrelsen. Innan våra tjejer började med fotboll så var mitt intresse typ VM-matcher. Nu tycker jag det är bland det roligaste som finns att stå vid sidan av när tjejerna spelar. Verkligen skitkul.  Det är synd bara att de flesta matcher går på helgerna, det är i svår konkurrens med mina hundaktiviteter. Tur deras far gillar att kolla på fotbollen också, annars hade det varit tjurigt att få ihop det.

Tråkigt, jag har så tråkigt.....

image25

Mmmm... rätt surt är det.
image27

Kommentarer
Postat av: Helene å Inja

Hello!
Kul att ses så där i all hast! Jag ska nog dit imon (torsd) med, 13,30-16. Jag tror vi ska vara på Smedje. Jag måste lägga in ett litet alarm för fikabrödet... Förutom att det var fruktansvärt gott så kan det vara så att en del av det skulle användas torsd em... Kollar du det med Rikard? Det vore katastrof om mina adepter står utan fika! ;-) Men ät gärna upp kakorna - de var suveräna! Inget lättmargarin där inte! Jag skickar ett litet mess imon!
Gonatt!

2008-02-20 @ 22:11:42
URL: http://www.123minsida.se/Helene1
Postat av: Hanna

Vilka gulliga hundar ! :)

2008-02-23 @ 17:33:57
URL: http://hannaajonsson.blogg.se/nyblogg
Postat av: Ulrika, Mats, Vilja & Izac

Tack för idag, vilken rolig dag och vad gott det var med all FIKA hi hi..

2008-02-23 @ 20:53:54
URL: http://web.telia.com/~u22515698

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0