Ännu en dag med minimal hundträning

Rackans vad dagarna går och även om det nu är ljust när jag kommer hem efter mina långa dagar på jobbet så säger det bara vips så är det mörkt. Vi har i alla fall tränat kryp - inomhus. Detta lilla moment behöver ju nötas på så det är ju egentligen perfekt att pyssla med dessa mörka, BLÖTA tråkkvällar.
Sen utfärdas härmed en tant alternativt töntvarning - jag har börjat med stavgång. Jajamen, fick ett par stavar i julklapp. Här har det stavats runt ska jag säga. Pannlampa på och ut på en mörk skogsväg med hundarna. 5 km i kolsvart, mörk skog. Egentligen är jag inte klok, tänk om någon läbbig typ skulle komma, vad gör jag då? Får hoppas Gaston tar fram sina nedärvda egenskaper sen släcker jag pannlampan och sticker. 
För det är förbaskat skönt att kunna gå så på kvällarna och ha hundarna lösa. Det hade ju varit hopplöst om de stuckit på vilt och burit sig åt.
Imorgon är också en lååååång dag på jobbet men på fredag då skall vi träffa ett gäng pudlar och ha skoj. Framförallt Gaston uppskattar detta, det är nämligen tikar hela högen. Han är som en tupp i en hönsgård. Fjant, tycker Sanny som minsann brukar tufsa till honom så han vet sin plats. Ser för härligt ut när hon får sina utbrott och Gaston går undan för Tekla huggorm, hon som är en tvärhand hög och han som inte tillhör skaran av små flattehanar direkt. Storleken har definitivt ingen betydelse, det är bevisat
Kolla här nedan, inte en chans att Gaston nallar några matpyllor här inte...
image7

Kommentarer
Postat av: sofie & zimply

Men gud va roligt att jag hittade eran blogg! Har faktiskt tänkt på det, att du borde skaffa en men jag har inte hittat nån tidigare!

Vad duktiga ni är som passar på att träna krypet inne nu, jag har dåligt samvete minst en gång i veckan för att jag inte gör det. Vet inte hur jag ska göra för att zimply ska fatta men har tyvär förstått att det kommer ta tid... Just krypet tycker jag är sååå tråååkigt!!!!

Ha det kanoners!
Sofie & Zimply

2008-02-07 @ 14:14:22
URL: http://www.freewebs.com/redlegs
Postat av: Helene å Inja

Hello!
Här är det 0 motion som gäller. Däppt i däsan och kinkig... Innisen inte så nöjd:-(
Utökad läkartid känns bra! Det kanske äntligen börjar stabilisera sig... Har föreläst (kraxat) idag med. Känner mig lite tjatig när det är tredje dan i rad, men det är ju nytt folk varje gång. Kul att de var positiva! Då kan man ju bibehålla konceptet ett tag till!
Stavgång är KANON! Jag som inte använder mina armar till något tyngre än att lyfta en och annnan bok eller pump eller nåt tycker att det är skitbra med stavar (när jag kommer ihåg att ta med dem vill säga).
Sköt om dig så syns vi på lördag!
Klamklam!
H

2008-02-07 @ 19:52:48
URL: http://www.123minsida.se/Helene1
Postat av: Elenor & Zorro

Hej. Vi tassar in för att önska er en trevlig helg!
Ha de gott.
Kram Elenor & Zorro
:-)

2008-02-08 @ 08:26:10
URL: http://www.zorro.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0