What a day!

Vaknade med en dundrande huvudvärk i hela huvudet. Först tänkte jag länge och väl om jag helt enkelt skulle skita i att gå upp men plikten kallar. Jag pallrade mig iväg och timmarna på jobbet fullständigt rusade förbi. Kära nån, vad man kan ha att göra på ett jobb. Tur man gillar sitt jobb, i dessa dagar får man banne mig räkna sig till dom lyckligt lottade att man överhuvudtaget har ett jobb och dessutom ett som man gillar.

Jag slutade tidigt och susade hem i raketfart. Kollade yttepyttlite på tentan och bestämde mig för att det får bli morgondagens bekymmer. Istället högg jag tag i dammtrasan och for runt som ett jehu med den. Vår äldsta tjej fyller år och det ska bli kalas. Listig som jag är har jag bjudit hit folket på söndag kl 16.00 - då är det mörkt. Alltså kan man tända myspysljus överallt och ingen ser hur illa städat det är.

Hundarna och jag skulle ge oss ut en sväng innan det blev alltför mörkt, Sanny vägrade följa med. Lilla söta krulltott stod kvar på yttertrappan och bara vägrade. Jag ropade ett par gånger men icke ett steg tog hon. Anders hade redan gått två svängar med dom så hon tyckte väl att nu jäklar får det vara nog. Hon blev hemma. Gaston och jag traskade iväg, han galopperade runt som vanligt trots blaskig, hal snö jag däremot klafsade och gled åt alla håll men runt kom vi.

Vi hann köra lite dirigering på vårt nya ställe och banne mig att det lossnade lite idag. Så himla skönt! Vi har nu jobbat fram två punkter av fyra. Få se hur det går nästa vecka, den är liksom lite full den också. Det är såna saker som utvecklingssamtal, styrelsemöte, ridning och ja nåt mer var det fast nu kommer jag inte ihåg.

På kvällsspaning i storskogen


Egentligen känner jag att jag skulle kunna sova hur länge som helst imorgonbitti men det blir nog inget med det. Tentan! Jag måste bli färdig. Handla! Är det kalas så är det. Kött! Jäpp, vi har en himla tur och får köpa en halv gris från en som varit ute och haft ett härligt liv. Det ska dock frysas in, det gör det inte av sig själv. Jag får nog banne mig lördagen att gå utan några större problem.

Ha en härlig helg!

Kommentarer
Postat av: Fia & Siri

Är riktigt impad av att du hinner med så mkt och vi håller alla tummar & tassar för dig ang tentan. Själv så har jag börjat snegla lite lite på tävlingar för 2009.



TASSAR Fia & Siri

2008-12-06 @ 15:53:09
URL: http://varldensbastasiri.blogg.se/
Postat av: Lotta & tjejerna

Vi har ÄNTLIGEN dator igen :)... hur klarade man sig förr då man inte hade datorer ???????



Ni verkar ha fullt upp som vanligt :) och vi är säkra på att era dirigeringar sitter till våren. Men vad är att jobbat fram 2 punkter av 4 ??



Kram på er

2008-12-06 @ 21:39:10
URL: http://www.friden.de
Postat av: Fia & Siri

Nu är det ju "blogg-torka" igen .... vad har du nu hittat på Ing-Marie ??? Har du varit ute & jakttränat, kastat "dummisar" och förvirrat bort dig i skogen eller vad har hänt??? Saknar ju dina "berättelser" om vad du & Gaston hittar på !!



TASSAR Fia & Siri

2008-12-10 @ 18:19:18
URL: http://varldensbastasiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0