Så var det söndagkväll - igen

Igår var det vit fluffig snö i hela Skärstad, idag har det sjunkit ihop till en blöt äckelpäckel massa. Att gå i det här är som att glida runt i lera. Nu kom jag plötsligt att tänka på - Det är bättre att vara ute på hal is och ha det glatt än att gå i lera och sörja. Jag tror det är Levengood som kommit på det liksom mitt andra favvouttryck - Det är bara att bryta ihop och gå vidare. Kloka ord!

Sanny i den mer fluffiga snön

Vi har inte gjort så mycket idag, jag och flanen. Vi fick hjälp av Anders med att kasta markeringar idag, För länge sen fick jag tips på en övning av Puma-Lotta. Den har inte jag gjort med Gaston sen förra året. Du har fyra punkter, kastar en markering till punkt nummer 1 som hunden får hämta. Sen kastar man en markering till punkt nummer 1 och 2, hunden hämtar först 2:an sen nummer 1. Sen gör man ytterligare en punkt nummer 3, hunden hämtar nummer 3, sen 2, sen 1 och till sist gör man ytterligare en punkt så att hunden nu ska hålla 4 punkter i minnet. Låter säkert helknäppt och nån annan kan säkert förklara den betydligt bättre. Hur som helst, den var kul tyckte vi Gaston och jag.
Var ju tvungen att göra en liten dirigeringsövningar också... Övning ger färdighet heter det ju. Vi jobbar på det!

När jag kom hem så började jag fundera på när jag tränade lydnad sist, vi har inte gjort en inkallning med ställande på säkert fjorton dagar. Måste nog prova någon dag och se om den gamla härliga stilen att vila sig i form fungerar...

Jag tänker lite extra på min kompis som haft en riktigt helvetes helg och som jag av hela mitt hjärta hoppas kan se att det trots allt, alltid är mörkast innan gryning. Det är ju så att när man mår riktigt dåligt är det svårt att tro att det någonsin kommer att vända, men oftast gör det ju det.

Ha det bra alla och vad ni än gör var rädda om varandra!

Kommentarer
Postat av: Fia & Siri

Ja du Ing-Mari .. detta med spår är rätt så ok men inte riktigt min grej. Tycker det är dags att ni dyker upp å tränar lite lydnad snart för det är ju som du skriver ett tag sedan ha ha ha !!!!



TASSAR Fia & Siri

2008-12-14 @ 22:24:34
URL: http://varldensbastasiri.blogg.se/
Postat av: Kristin

Hejsan hej!

Skickar här över ett litet julkort till Er!

http://www.warnbring.se/julkort2008.jpg

Kram ifrån oss!

2008-12-15 @ 11:22:01
URL: http://www.warnbring.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0