Lördag - snö och pepparkakor

Kolla visst är de fina?


Jajamen, idag har det varit julmys i Lekarebo. Jag och Ia bakade pepparkakor så det stod härliga till. Mysigt att 17-åringen tycker det är kul att tillbringa ett par timmar med sin ömma moder i köket. Varken hon eller jag är ju flitiga användare av det i vanliga fall...

Det blev ganska många


Efter detta digra arbete tog jag Gaston och ett gäng dummies och gick ut i snön. Vi har si så där 20-30 cm snö men träna går ju ändå. Vi har gnetade på med våra dirigeringar. Sen körde jag lite minnesmarkeringsträning på promenaden också, det gick jättebra.

Jag vet inte vad det är med flanen, men han är sjövild. Om ni tänker på hackspetten i Kalle Anka på julafton, sån är Gaston på våra promenader just nu. Han är överallt och ingenstans. Han har så mycket greja med, det ska rusas runt  och rullas i snön, kollas i träden efter ekorrar, markera alla miljoner rådjur och hjortar som är överallt och nosas i spännande människospår som traskat runt i vår skog. Jag fattar att han tycker det är skitkul för det går typ aldrig någon i skogen men idag hade det gått nån där med en liten hund.

Sanny krulltott, hon har fått gå andra svängar hon. Den snön, som är nu, kletar fast sig så hon inte kommer nånstans med sina snögubbeben. Jag tror ärligt talat hundarna gillar att gå nere i samhället, massor av lukter och spännande saker så hon var ju inte direkt deppig över att de fick gå skilda promenader idag.

Nu ska jag slå in lite juklappar. Får passa på nu när tjejerna inte är hemma. Jag har tappat lite kollen på vad jag har köpt och till vem. Inte bra alls.

Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0