När det inte blev något jaktprov så...

Surade jag en stund och sen gick vi ut och tränade bruksgrejer (så det så). Vi gjorde uppletande igår, en smal korridor med fyra grejer. Det var varmt och det är inte ofta jag ser att Gaston bus är påverkad av värmen men det blev han igår. Hur som helst, fyra skick och fyra grejer. Vad vi har att fila på här är att mjuka, mysiga grejer ska INTE dödas utan lämnas snyggt och prydligt i handen. Upps...

Vi tränade lite skall, kryp och framåtsändande. Konstigt att det blev just dom tre grejerna, eller hur? Tre riktigt maffiga saker att ta tag i för att vi överhuvudtaget ska tänka på att starta i högre klass. Gaston gjorde som många gör i i OS, slog personligt rekord i antal skall i följd. Han klarade 8 stycken utan att guldfisksmunnen kom emellan. Det finns hopp!

Idag så surar jag fortfarande över reservplats på jaktprov så då tränade vi hopp, framförgående, kryp och skall när det gäller bruks. Skall var idag övervägande guldfiskstugg = inte ett ljud. Grrr. Krypet rätt ok och framförgåendet också. Det brukar ju fungera bra när det bara är jag och Gaston (märkligt, eller vad säger ni?) Vi tränade på att apportera lite olika varianter på gosedjur utan att mörda dom och det gick skitbra. Jag måste komma ihåg att påminna Gaston om detta innan jag gör ett uppletande.

När eftermiddagen kom hade jag surat klart och tog med mig dummies och den där kastarmen som man hivar iväg tennisbollar med. Vi traskade upp till våra gölar och jädrans i pannkakan vad det gick bra idag. Jättekul! Vi tränade på "ut" och Gaston simmade så himla fint rakt ut och det mest fantastiska av allt var att JAG fick iväg tennisbollen RAKT framför honom - flera gånger!!! Det var så jag blev imponerad själv.

När vi gick genom skogen hem så insåg jag att kantarelltjuven inte hittat alla mina ställen i alla fall. Ha, ha, ha jag fick med mig en fruktpåse nästan full. Synd att jag inte mötte honom på vägen så jag kunde lett lite snällt och frågat hur det gått för honom idag. Dom blev han blåst på i alla fall.

Här sitter Gaston en sommardag nånstans vid havet.



Oj, nu får jag hoppa i duschen, om 25 minuter kör kräftskivan igång.

Imorgon spår hos AG. Tror vi blir ganska många och det är ju alltid kul.

Ha en härlig lördag!

Tass och hej
leverpastej

Kommentarer
Postat av: Maggan

Hej kompis! Saknar dig på våra träningar. Vi ska troligtvis träna i Månsarp på torsdag vid 16-17. Om du kan är du välkommen. Om dina jobbartider passar kan du välta med Gaston i bilen och åka direkt från jobbet. Vi hade en bra sista gång hos Maris. Skulle gärna fortsatt för det gav så mycket. Hör gärna av dig om du vill träna men inte kan på torsdag.

2008-08-23 @ 22:16:37
URL: http://www.123minsida.se/magganshundar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0