Sjuk... men det kändes genast bättre efter en glutt på SSRK:s smålandsavd hemsida!

Det ingick definitivt inte i planeringen för veckan att bli sjuk. Vaknade imorse kallsvettig, ont i halsen och en huvudvärk som inte gick av för hackor. Gode värld, INTE NU, jag har mycket på jobbet och det är mycket hemma att ordna med för tjejerna inklusive deras far som ska åka till Danmark på träningsläger på fredag. Suck, bara att ringa och kraxa fram att den här kvinnan får ni vara utan idag. Jag tog mitt täcke och la mig i Gastons soffa och vaknade kl 12.10. Det har inte hänt på flera år, jag tror faktiskt inte jag varit hemma och sjuk från jobbet på två år.

Nu har jag kravlat mig upp till datorn och tagit  en sväng runt i cybervärlden och då var jag ju givetvis tvungen att  kolla  http://www.ssrksmaland.se/  och där var resultatet från Smålandsmästerskapet. Min goe, fine kille, han är rent fantastisk. Vilken tur jag har som fick möjlighet att köpa en sån kille. Är verkligen superglad!

Hade jag skrivit hur det kändes efter måndagens lydnadsträning så hade det INTE låtit lika positivt. Då var han bedrövlig med sitt vindande och nosande, brudar, tjejer var är ni, var är ni? Jag trodde jag skulle bli tokig på riktigt. Han låg på platsen men jobbade på att förvandlas till giraff. Han utför momenten men jag känner ju att han inte är med på samma plan som jag. Splittrad flane skulle man kunna sammanfatta den grabben. Bara att hålla tummarna på lördag att han håller ihop sin kropp och själ när det är lägre klass spår som gäller.

Här ligger han och slappar i sin soffa
image103

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan inta soffläge en stund. Det är ju en hård match i hockeyn ikväll med. Det är mycket nu.

Tack till alla goa grattisinlägg. Härligt att veta att ni finns där!

Kommentarer
Postat av: Fia

Hej på dig!!!
Vilka poäng ni hade du och Gaston, imponerande!!!
Syns vi i Högsby eller?
Stackars dig som blivit sjuk. Krya på dig!!

Fia & Vega

2008-04-09 @ 17:19:30
URL: http://www.123minsida.se/vega
Postat av: Gerkan

hahaha-skjønner hva du mener!!!
Gerkan er i ferd med å roe seg litt, men for ett styr med alle de der damene.......;-)

God Bedring til deg!!

MVH
Anne Lise

2008-04-09 @ 18:28:13
URL: http://www.gerkan.com
Postat av: Helene å Inja

Hello!

Är du sjuk nu!?! Det går ju inte! På lördag ska du/ni ju vara på topp! Krya på dig nu så du hinner träna lite innan lördag!

Kramar
H

2008-04-09 @ 21:10:08
URL: http://www.123minsida.se/Helene1
Postat av: Maire Pyrrö/Kennel Aim Highm

Ja då är vi två som snora ;-( attans vilken förkylning.Vem är den skyldige som smittat oss ??
Kram MP

2008-04-10 @ 07:09:46
URL: http://www.kennel-aimhigh.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0