Svenska flaggans dag!

Himmel vad skönt att vara ledig en dag mitt i veckan så här. Vi har fullt upp as usual men jag sov 2 timmar mer än en vanlig sketen onsdag.

Igår var Nilla med mig och tittade när Gunde spårade. Fick lite bra "tänk-på-att"-tips så spåret han gick blev det bästa på länge. Inget långt på något sätt men det kändes ändå som vi höll på med samma aktivitet och det är ju alltid kul.

I måndags var vi på klubben. Först körde Gaston, Knuffa och Saga. Gaston var tillbaka till sitt galna jag. Märkligt hur fort jag vande mig vid det. I lördags var han ju inte alls lika galen och då blev jag plötsligt handlingsförlamad. Hur som helst träningen med Gaston blev kanon.

Sen var det då Gunde som skulle träna tillsammans med augustikannegänget. My god, Gunde mästarnas flurr. Han var så okoncentrerad och flurrig så jag kände att att även om själva momentträningen gick åt pipan så var den där runt-omkring-träningen jäkligt behövlig.

Vad som gick bra var att han låg plats 3 minuter med för honom relativt okända hundar (han har träffat dom en gång innan). Så det var ju kul. Sen skulle vi köra linförighet, ja jag gick ju som jag skulle men vad Gunde pysslade med vet jag inte. Han lullade med lite halvfokuserad. Fanns ju massor med andra kuliga grejer att kolla på.

När vi skulle träna läggande under gång så hade faktiskt han ALDRIG hört det ordet innan. Han tittade på mig med sina fina (och förb... charmiga) bruna ögon och såg helt oförstående ut. Vad då - ligg? I don´t know nothing. Jaha, så fick vi greja med det lite. Ställandet kom han ihåg och gjorde jättefint. Hopp och apport klart godkänt. Sen var det ju det där med tandvisning. Den lilla detaljen är ju rysligt lätt att glömma bort att träna. Så det tränade vi. Det gick med lätt upprepning av att han skulle sitta kvar. Sen vad lätt upprepning innebär är ju en individuell tolkning...

Gunde


Snart ska vi iväg och gratta en kompis sen vidare till stan för att ännu senare kolla fotboll i metropolen Habo.

Hej hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0