Så...

Slut, över, finito, thats it, over and out. Semestern är slut!
 
Vi har definitivt inte solat ihjäl oss. Typ haft 5 soldagar på 4 veckor och jag känner mig faktiskt inte utvilad. Hade lätt kunnat ta några veckor till ledigt.
 
Nå, sista desperata åtgärden för att hitta solen var att sticka till Falkenberg. Vi hittade till slut en camping 1 mil norr om Varberg. Det var fullt överallt. När vi kom till campingen stegade jag in, lätt genomsvett och fullständigt genomförkyld och bara kved. Snälla har ni en plats över till en husvagn. Ja, jag vet inte säger väl donnan i receptionen som satt där med ett snorpapper i handen hon med. Gud, tänkte jag, det här verkar ju lovande... Du får gå ut och kolla för här har folk flyttat runt hur som helst så jag vet inte vad som är ledigt eller inte... Jag gick tillbaka till A och sa att du, en natt ger vi det här stället. Jag såg för min inre syn hur toan säkert var typ utedass, äckligt och snuskigt men tji vad jag bedrog mig. Det var ett toppenställe. Nyrenoverade toaletter, duschar, kök ja allt var skitfräscht. Vi hittade till och med en ismaskin. Fatta, när det var 25 grader varmt och man kan ha diverse drycker kylda i is. På en skala, hur gott var det?
 
Vi hade en kulturdag i Varberg och åkte till fästingen och tittade. Helt jäkla onödigt sa Gunde som enbart suktade efter havet.
 
Sitta här och nästan dö av värmeslag, blä sa Gunde.
 
Jäkla badhus och skit. Vem bryr sig???
 
Han fick som han ville så när vi kulturat färdigt åkte vi till klipporna på Getterön och där fick han simma.
 
Vi fick tre soldagar sen igår hittade regnet oss igen. Då sket vi det, packade ihop och åkte hem.
 
När vi var på regniga Öland förra veckan var jag skitduktig och tränade lite med Gunde varje dag, den här veckan har jag liksom tappat all energi, rann väl ur med snoret i näsan antar jag. Hur det var så tog jag i alla fall tag i det här med att ligga på i kopplet. Gunde drar inte men ligger på så där så det är precis på gränsen till att dra. Gick vi mot vatten, alltså havet, då var det inte tal om att ligga på för då var det tamme tusan tur att armen satt fast i axelhöjd för då jäklar drog han. Simma är livet för Gunde. Han kan simma runt hur länge som helst. Hur som helst nu blev det nolltolerans på att ens ligga på. Vad är väl att träna in ett framåtsändande säger jag jämfört med att få Gunde att fatta att nej, du får inte gå där framme, du ska gå här vid mig. Varje promenad x flera gånger om dagen så var jag tvungen att upprepa samma jäkla grej. Tålamod mina vänner, tålamod... Få se om det håller i sig.
 
Idag stack vi iväg till spårskogen. Martin hade med sig lilla läckerbiten Meya. Riktigt söt liten sak sa Gaston. Superintressant liten brud sa Gunde.
 
Trevlig farbror den där Gaston sa Meya
 
Jag var lite uppgiven när vi skulle till att spåra. Jag tycker inte Gunde kommit någonstans i sin spårutveckling. Vi stampar på i samma och kommer inte vidare. Då slog han väl till idag och spårade skitbra. Jag blev verkligen så himla glad. Innan har han liksom spårat bitvis jättebra och sen varit helt ute och seglat för att sen spåra bra igen. Idag spårade han fint rätt igenom hela spåret.
 
Gaston, Knuffa och Poppy spårade som vanligt - bra. Lilla Meya fick ett litet pyttespår och det gick också jättefint.
 
Jaha, nu är det söndagskväll och imorgon är det bara att kliva upp när klockeländet drar igång. Suck.
 
See you!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anneli

Det är ju det jag alltid sagt - vila sig i fom är en underskattad metod! ;)

2012-08-01 @ 07:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0