Facebook tar över mitt bloggande...

Bara att erkänna, det blir mest facebook. Jag tycker fortfarande det är rysligt kul att läsa i andras bloggar men inser ju att alltfler bloggar allt mindre så är det bara.
 
Hur som helst vi gnetar på jyckarna och jag. Gaston har börjat jobba igen och nu gäller det att komma på lite nya grejer mest för min skull tror jag. De vi jobbar för tycker det räcker att Gaston gör lite sitt och ligg så är han superduktig. Jag blir ju helt rabiat om inte jag har övningar som vi kan göra. Har just fått tips om ett nytt upplägg som ska testas tadam. Återkommer!
 
 
Gunde har varit och tävlat i Augustikannan. Vi fick äran att vara med i Jönköpings bk:s lag. Kul tycker vi. Gunde skötte sig och jag är nöjd med att han höll ihop hela programmet. Han klarar ett helt lydnklass 1 program utan att få belöningar mer än "tävlingsbelöning". DET är jag SUPERglad för. Även denna "tävling" fick vi info om vad som kan förbättras. En sån liten skitdetalj som "sitt upp" från liggande. Alltså, hallå!!! Jag trodde vi kunde den men det kunde vi inte och tappade 6 poäng på platsen för den skitsakens skull. Linförigheten var samma som på den officiella tävlingen vi var på. Vxl pos och släpper. Ett litet roligt tillägg stod det och det var "Härlig attityd". Det lilla tillägget värmde kan jag säga. Det är ju liksom hela grejen känns det som.
 
Kanonfint läggande men "sitt upp" funkade inte här heller. Hur har jag kunnat missa det så totalt???
Inkallning 10, ställande 9 (krångel vid sitt ner... själva ställandet var fint står det), apportering 10, hopp 10 och helhet 9 med tillägget "härligt ekipage". Blir man glad eller blir man GLAD?
 
Vi skrapade ihop 177 poäng. Gunde Svahn ska träna sitt upp nu ett tag framöver. Modiga vi har anmält oss till appellen. Där är det ju lite annat som måste jobbas med kommande tre veckor. Gulp, inte nog med att få till spår på fält (Gunde som just lyckats fatta spår i skog), annat hopp och apportering än i ettan och sen det lilla projektet framförgående.
 
Även om han har svårt med sitt upp så kan Gunde i alla fall ligga ner i extremt märkliga ställningar
 
Önskar hans matte vore lika vig...
 
Hej på er!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Grattis till en fin insats på Augustikannan :-)

Har Gaston fått vintervila lr har ni ngt kul på G? Vi har anmält till två tävlingar i höst (får se om vi kommer med) sen blir det nog lugnt ett tag i höstmörkret.

Kul att du bloggar lite, sååå trist att alla är på FB tycker inte alls det blir samma sak som bloggandet :-(

Ha det bäst!

2012-08-22 @ 21:59:17
Postat av: Anneli

Håller med Ulrika! Bloggear är mkt roligare! Du kan koppla Instagram till bloggen, enkelt sätt att hålla liv i bloggen mellan dom längre inläggen. :)

2012-08-23 @ 07:22:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0