Himla förkylning...

Jag blir galen. Fira sin födelsedag genom att ligga på sofflocket, hur kul är det på en skala? I och för sig hann jag först med att spåra på morgonen med Martin innan helsicket bröt ut. Det gick bra. Gaston fick ett skitroligt spår som gick både över öppen mark och in i skogen. Upptaget gick superfint. Knuffa spårade på fint hon med och vi var så nöjda så när vi åkte hem.
Sen skulle jag då på fotboll. Jag kände mig hängig redan i fredags men jag kan väl säga så här att stå ute på fotboll i kall blåst var liksom det som körde igång själva näsrinnet till fullo. My god, att inte inte hela hjärnan rann ut igår finns det bevis för idag för det håller fortfarande på att rinna hysteriskt. Jag har nu en röd, snygg näsa och kan ställa upp som clown ifall någon behöver det.

Jag hoppas verkligen det är kulmen idag för vem tusan har tid att vara sjuk? Inte jag i alla fall. Jag har försökt plugga hela dagen men ögonen liksom bara faller ihop. Somnar hela tiden, hm kanske någon förkylning i kombination med sömnsjuka. Hur som helst, jag har bestämt att jag imorgon vaknar pigg som en lärka, I hope!

See you!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Super kul att träffa dig idag, det var ju ett tag sedan. Hoppas att förkylningen snart ger med sig.

KRAM

2010-10-05 @ 20:05:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0