En dag på klubben

Härligt att få glida runt på klubben en tävlingsdag och bara vara lite nervös över att hålla ordning på mig själv när det gällde uppletanderutan. Helt sjukt, jag har NOLL lokalsinne men droppen var idag när snälle Tobias följer med mig för att valla av rutan och den då inte finns. Borta! Hur tusan är det möjligt, jag var ju där 25 april och tävlade själv och nu var den väck, borta, nada ruta. Panik (mest över mitt senila tillstånd) men coooooollugne Tobias log lite snällt och sa, vi tar den andra rutan. Den är uppmärkt med vita stolpar så den kan inte bara försvinna. Tack du, nå i alla fall rutan blev vallad, jag kom ihåg var jag lagt grejerna och jag tyckte minsann jag skötte mig bra. Kom ihåg att klocka alla, hälsa välkommen och att lägga grejerna på rätt plats.

Kul var idag att några av våra klubbisar fixade uppflyttning! Grattis till er!

Sen skulle vi träna... Gaston levde upp till sitt ursprung som fågelhund. Han flaxade runt som en tok. Han gjorde ett jättefint framåtsändande och inkallning med ställande men krypet... here we go again. Samtidigt blir jag så trött på mig själv, VARFÖR väljer jag att träna det när jag känner att han är mer över mark än på. Suck och stön, skärpning! När vi kört lite grand så kom han faktiskt ner i varv och kunde då krypa utefter marken som man ska.

He´s crazy like a fool. Love him anyway!



Så har då ännu helg rusat iväg - imorgon blir det ingen träning för då spelar tjejerna fotboll. Undrar vad det är för pucko som lagt deras matcher på MIN träningsdag. Jag har tränat på måndagar i evigheters evigheter. Nu fick vi inte ihop gänget förrän på fredag. Kommer garanterat få abstinens och tvinga någon annan att träna. Ska nog klura ut någon.

Hoppas ni haft en bra helg!

See you!

Kommentarer
Postat av: FIA, SIRI & WIRRA

Utav mig så får du betyg 10!! Det var ordning & reda, dom tävlande möttes på ett mkt trevligt sätt. Du hade full koll I-M !!!

Gaston var ju riktigt söt när han sprang omkring på planen m sin boll....



TASSAR

2010-05-16 @ 20:09:55
URL: http://siri.gundogs.se/
Postat av: Helene o Åsså

Du skötte dig kanon! Tävlingssektorn hälsar o tackar o ringer dig när det blir dax nästa gång igen! ;-)

KRam!

2010-05-16 @ 20:51:21
URL: http://www.123minsida.se/Helene1
Postat av: Helene o Åsså

Tack själv! ;-)

Kram!

2010-05-17 @ 22:18:53
URL: http://www.123minsida.se/Helene1

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0