Vi ska på HV!!!

Fatta vilken tur vi har, Anders jobbarkompis hade fått tag i två sittplatsbiljetter som han inte kunde utnyttja så dom får vi ta!
Har precis kommit hem efter hjälpt till på WT i Gränna. Mycket roligt och framförallt hade vi vansinnigt trevligt på vår station. Det var jag Maria C och en skånepåg vid namn Olle (han dömde). Det är verkligen se och lär. Blev ju lite lätt sugen att åka på wt med Gaston, helst imorgon.

Nu ska jag ladda till HV!



Ska bli så himla kul! Se upp Frölunda nu är bitchen på g!

Ha en bra helg! Min har börjat bra och jag hoppas sannerligen att den fortsätter med en seger för HV och sen att spåret imorgon kommer gå kalas.

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Fia & Siri

Klart att spåret kommer att gå som på räls!!! Själva så är vi på G, träningen idag gick så himmla bra så nu är helgen räddad!!



TASS & KRAM

Fia & Siri

2009-03-28 @ 18:10:37
URL: http://valdensbastasiri.blogg.se/
Postat av: Fia & Siri

Ha ha ....Du är go du Ing-Mari !!! Tack för inlägget på vår sida!!!



TASSAR

Fia & Superhunden SIRI

2009-03-28 @ 20:47:03
URL: http://valdensbastasiri.blogg.se/
Postat av: Kattis

Vilken fantastisk match ni fick se!!! :) Weeeeeeeee - så himla härligt!! Se upp Färjestad, nu får ni motstånd i finalen!! :D Idag har jag varit och hälsat på Carina och Valpen och Valpens syskon och mamma, pappa, moster och mormor. Och några till! ;) Fick se dem träna lite också vilket var jättekul förstås, åhh vad jag är träningssugen!! Alla hälsade så gott till dig (Carina, Birgitta med Noel, Cilla med Yade & Blossom och Fia med Elsa & Vega). Tror jag fick med alla nu! Nu måste jag snart hänga med er ut och träna! KRAM

2009-03-28 @ 23:04:36
URL: http://www.tjornebrant.se/dagar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0