Åter till verkligheten!

Vi har haft en kanonvecka. Vädret har varit lite si så där men de första dagarna var det sol och -5 grader.  De sista dagarna har det snöat, snöat lite till och till slut ännu mer. Massor med snö, blåst och -12 är ingen vidare kombination. Vi hade en  mysig stuga som vi värmde våra trötta kroppar i efter långa dagar i backarna.

Resan upp var ett kapitel för sig, herre gud säger jag bara. Punktering på väg 26, vill du ha lite spänning i livet så se till att du får punka på en sån väl trafikerad apsmal väg. Hur smidigt är det att packa ut packning för fem pers plus en flatte, få bort mellanväggen, få upp reservdäcket och sen in med hela skiten igen. Vi åkte ca 200 meter så var det dags för punka nummer två. Först garvade vi hysteriskt för det här kunde ju inte vara på riktigt, för sånt händer ju bara inte men jodå, oss hände det. Det blev till att ringa bärgare eftersom vi givetvis var 1,5 mil från närmaste by.



Bärgaren kom med ett reservdäck och vi kom iväg två timmar senare...


Tur ändå att det hände på vägen dit.

Härliga backar med våra goa tjejer och Ia´s Peter. Jag och Anders håller oss till skidor men Ia och My skulle ju givetvis hyra snowboard också. Myran gillade det skarpt men  Ia var av en helt annan åsikt. Hon gick med i vår skidklubb igen. Peter hade med sig snowboard men tröttnade efter ett par dagar och hyrde skidor. Dumt, för då drog han omkull i ett hopp så det stänkte om det och resultatet blev hjärnskakning och stukad tumme.

Här kommer Myran i Hanget, min absoluta favoritbacke. Det var en av de snöiga dagarna.




Hanget är kolsvart...



Här kommer Ia farande, en av de fina dagarna


Gaston hade att göra, för förmodligen var hela Sveriges rikes löptikar samlade runt omkring där vi bodde.


När han inte markerade njöt han till hundra procent, snö det är grejer det!!!








Många, långa promenader blev det.

Synd att en vecka går så fort bara. Nu är vi hemma igen och tillbaka på jobbet och tjong i medaljongen var man åter i verkligheten. Förra veckan var 1 arbetsterapeut i tjänst av normalt 4... Det var lite att bita i när jag klev innanför dörrarna idag. Tja, thats life. Tur jag gillar mitt jobb.

Angående träning under veckan så var tanken att jag skulle tolka efter Gaston, det gjorde jag INTE. Skidorna som Anders svor ve och förbannelse över för de tog sån plats i boxen stod fint bredvid bilen hela veckan. Jag orkade bara inte. Tack ändå Helene för lånet av alla grejer. Nästa år, då kanske...
Varken Gaston eller jag har rört en dummies denna veckan, vi har bara filat lite på vissa brukslydnadsmoment...  Jag är så himla velig hur jag ska göra med start på jaktprov, ska jag köra i vår eller vänta till i höst. Jag vill ju så himla gärna köra en spårtävling också. Det kör ihop sig lite.

Nu borde jag skriva ett protokoll som jag glömt bort att skriva men näe, vill inte. Jag skiter i det och går med raska steg mot soffan. Morsning, korsning!

Kommentarer
Postat av: Fia & Siri

Nu är ordningen återställd....du/ni är tillbaka och bloggen är uppdaterad!!



Tassar Fia & Super hunden Siri

2009-02-09 @ 20:22:36
URL: http://varldensbastasiri.blogg.se/
Postat av: Cissi

Välkomna hem! :D

Låter som en toppensemester, möjligtvis att jag hade valt bort punkteringarna, men annars så! ;)

2009-02-09 @ 20:31:05
URL: http://www.hapenidi.se
Postat av: Fia & Siri

Skönt att ordningen är återställd & bloggen är uppdaterad. TACK SNÄLLA DU för ditt inlägg på vår sida...det betyder mycket för mig/oss!! Jag vet nu att jag verkligen har "världens bästa" Siri !!



KRAMAR & TASSAR Fia & Super hunden Siri

2009-02-09 @ 20:35:56
URL: http://valdensbastasiri.blogg.se/
Postat av: Maggan

Kul att du är hemma igen. Tyckte jag såg ditt vrålåk utanför ditt jobb när jag åkte förbi i morse.

Vilka härliga bilder. Men dom där med punkan m.m. är typiskt dig, Ing-Marie. Du bara kan inte ha vanliga, normala "fjällbilder". Tur att det ordnade upp sig i alla fall! P.S. Din blogg är HELKUL! Kramar Maggan

2009-02-09 @ 21:15:52
Postat av: Anonym

Kul att du är hemma igen. Tyckte jag såg ditt vrålåk utanför ditt jobb när jag åkte förbi i morse.

Vilka härliga bilder. Men dom där med punkan m.m. är typiskt dig, Ing-Marie. Du bara kan inte ha vanliga, normala "fjällbilder". Tur att det ordnade upp sig i alla fall! P.S. Din blogg är HELKUL! Kramar Maggan

2009-02-09 @ 21:16:45
Postat av: Kattis

Ni ser ut att ha haft det härligt! Tänk den som fick uppleva en sån fin vinter. :) Är det nödvändigt att kunna åka skidor för att få snö?? :P Här hemma är det tomt, så tomt...Men ändå funkar det bra, kanske beror på att jag har influensa och inte orkar nåt? Febern har gått ner och nu har jag "bara hosta". Saknar min lilla Tinca, men jag vet att vi gjorde rätt och hennes slut blev lugnt och fint... Tack för dina tankar! Kram

2009-02-09 @ 23:34:25
URL: http://www.tjornebrant.se/dagar
Postat av: Lotta & tjejerna

Välkommen hem !!!

Förutom punkteringarna så verkar ni haft en underbar vecka. Syns att Gaston trivs i snön ;)



Kramar från oss

2009-02-10 @ 09:42:33
URL: http://www.friden.de
Postat av: Marie och "herr krut"

Oj oj så krabbigt med punktering och inte bara en gång utan två. Ush!

Annars verkar det ha varit en härlig skidsemester.

Kram från oss!

2009-02-10 @ 16:44:33
URL: http://herrkrut.blogg.se/
Postat av: Ulrika, Mats, Vilja, Izac & Tizzla

Welcome home!



Vilka äventyr ni är ute på... verkar som ni haft det kanon när ni väl kom fram, härligt!!

2009-02-10 @ 18:32:22
URL: http://web.telia.com/~u22515698
Postat av: Susanne, Totte och Olle

Hemma välbehållen, hel och ren...



Ni verkar ha haft en bra vecka och nu är det min tur att ha min bra vecka. Sovmorgnar och slöande. Det lyckades att få alla Sveriges alla löptikar till Klippiga Bergen, det var lite trixande och ringande men vi tänkte att Gaston måste få lite kul i fjällen när han inte fick åka skidor.



Vi kommer nog att köra ett pass på söndag, hänger du på. Olle vill gärna visa hur högt han kan hoppa!

Susanne

2009-02-11 @ 20:35:23
Postat av: Anonym

Usch vilken hemsk ditresa! Tur att resten av veckan blev bra! Härligt för gaston att komma till löpparadiset!



Förstår dig precis, det finns ju såå mycket kul man vill göra!!! Våren är ju bäst! Så ska man slösa bort varannan helg med att jobba! Gud så dumt! Jaja, hoppas på att träffa er nångång i Hofors iallafall!



Ni har blivit utmanade i vår blogg!



Ha det gott!

Kram Sofie och hundarna!

2009-02-11 @ 21:35:22
Postat av: Anna-Lena W

Bevare mig väl vilken resa! Ska jag berätta för min kompis som tycker hon har mest otur i hela världen! Ser ut som om ni hade det härligt när ni väl kom upp - jättefina bilder! Våren är lång - du hinner nog med både jakt- och bruksprov! Vi syns väl i Vegby i påsk?

Kram A-L :-)

2009-02-12 @ 10:12:02
Postat av: Pernilla, Tilly & Glimma

Jaha, här är det till att varit på semester. Vad spännande ni har det när ni åker iväg men lite punka här och var. *fniss



Lite tråkigt att behöva stryka sig då man har knatat upp på morgonen och åkt hela vägen till Mjölby men är inte Glimmis piggelin så är hon inte. MEN vi kommer att ta revansch i Moheda och ska då ha en massa rosetter med oss hem.
skrattar*



Trevlig Helg.

2009-02-12 @ 16:54:26
URL: http://hem.bredband.net/pernsand

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0