I´m back, väldigt mycket mindre förkyld men Gastons fina upptag lyser med sin frånvaro

Jag blir GALEN!!! Det vill inte fungera med upptagen, har kört diverse olika varianter men sista idag blev total kaos, katastrof, det gick åt pipsvängen helt enkelt. Igår hade jag ett visst hopp men inte nu...

Nu skiter jag i det och hoppas att när vi spårar i helgen med gänget att Gaston vaknat upp och är sitt gamla vanliga jag. Dream on, dream on...

Annars var jag på Huskvarna hundklubb en sväng igår, det händer inte ofta, närmare bestämt nästan aldrig. Men jag skulle upp och kolla på vännerna som går kurs. Naturligtvis gick de precis in på teori när jag kom. Jaha, när jag ändå är här kan ju träna lite tänkte jag. Sagt och gjort, fram med konor och här skulle tränas framåtsändande. Det gick kanon! 
Men vilken ledsam liten typ jag är som inte kan vara jätteglad för det utan då gnager det där förbaskade upptaget som INTE fungerar och tar över hela min tankeverksamhet. Vad är det för fel på mig? Gaston fattade i alla fall att han gjorde något utöver det vanliga för han var go och glad och vispade runt på planen med sin boll.
Han gjorde "nästan" en bra inkallning också, förutom att han lade sig istället för att ställa sig vid första inkallningen. När vi gjorde om blev det bra. Tungapporten - näe, den var inget vidare. Metallen - näe inte så himla bra heller. Krypet och fria följet kändes bra. Lätt och säga när ingen står bredvid och ser hur det "egentligen" ser ut.

Nu ska gnällspiken åka med yngsta dottern till stallet. Vet ni vad, Skärstadalen håller på att dränkas i vatten. Det fullkomligt vräker ner. Helt sjukt att det kan regna så.

Imorgon vaknar jag upp som en solstråle, skiner och sprider glada vibbar överallt! Nu tänker jag fortsätta vara bitchig och grymt tråkig. Grrr.

Hej hopp
regndropp

Kommentarer
Postat av: Susanne

Klart att du vaknar som en solstråle imorgon! Du är ju en solstråle som gått lite i moln idag bara! Hör av mig på lördag. Du kan väl be en stilla bön för mig...

Susanne

2009-09-03 @ 21:03:11
Postat av: Fia & Siri

Jag vet inte om det är nån tröst...men du/ni är inte ensamma om at först fixa ett "moment" för att sedan inte göra det. Idag/kväll så visste inte Siri va "rutan" va, hon hade ALDRIG i hela sitt liv hört detta ord innan men söt va hon....Vi (du & jag) få rhelt enklet kämpa vidare m våra godingar, för vi vet ju båda två att för eller senare så släpper det och då funkar allt.



TASSAR

FIA & SIRI

2009-09-03 @ 22:24:50
URL: http://siri.gundogs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0