Spår i regn och rusk

Brr, har inte tinat än. Jäkla skitväder som i och för sig stämmer in på mitt för tillfället usla humör. Önskar jag kunde vara som Gaston, go gla´, hos honom vilar det inga ledsamheter. Han gav sig ut i spåret med samma käcka stil som vanligt. Spåret gick bra, det låg lite väl länge men med facit i hand så gjorde det inget. Knuffas låg ännu längre och hon hade bekymmer emellanåt men fixade det till slut. Anngreth och Smog grejade med sitt spår själva - det hade gått så där. Tobias Malva skötte sig bra.

Varför spåren fick ligga så länge berodde på att vi bestämt oss för att greja lite extra med uppletandet under vinteruppehållet. Att greja betyder - svåra rutor. Det lyckades vi med idag. Vi la´rutan på öppen mark med högt gräs plus en liten del av rutan i skogen. De fick slita för brödfödan idag, hundarna. De jobbade på fint och alla fyra fick godkänt. Tror till och med flanen blev lite trött i kontoret faktiskt. Efter uppletandet var vi ju tvungna att fika goda fikat som Martin tagit med (han är en pärla, det var egentligen jag som skulle bjudit på uppflyttningsfika men det hade jag glömt för jag kommer bara ihåg misslyckade fredagen...). Blev jätteglad för mina goa spårkompisar hade köpt en flaska rosévin till mig och en ny kul kong till Gasse. Vi så glada att vi har er. Spårvännerna har aldrig varit på något jaktprov i hela sitt liv men de tröstar ändå. Nu var det väl inte en tröstpresent jag fick utan en uppflyttningspresent, men ändå det blev ju lite både ock. Kram på er!

Nu ska jag uppbringa kraft att gå en sväng till med Gaston innan det blir kolsvart vilket det nästan är i höstregnet. Ska iväg på "inför-fotbollsgala-träff" och planera vidare.

Det har varit fina höstdagar även om man inte kan tro det en dag som denna.  Här sitter han flanen i väntan på jaktträning i Svinhaga. Suck, nu kom jag och tänka på i fredags igen. Näe jag vet, man ska inte gräva ner sig men jag är faktiskt deppig över provet och det sitter i än. Så är det bara.



Ha det gott alla där ute i höstmörkret.

Från en som deppar i soffan

På väg ut med trötta, tunga ben så fick jag dagens ROLIGASTE mess. Cissi och Lipton har tagit sin andra etta och tillhör nu eliten i jakten. Hipp hurra! You make my day! Genast känns det lite lättare i kropp och själ. Är så himla glad för denna goa, fina tjej som med sin lika fina labbe-slabbe går från klarhet till klarhet. Vilket team ni är!

Kommentarer
Postat av: Fia & Siri

TACK för "grattiset". Ja tyvärr så räckte inte p men va fasen vi är supernöjda ändå. Är grymt stolt & glad över min Siri!! Hon är bäst!!



TASSAR

FIA & SIRI

2009-10-25 @ 20:01:43
URL: http://siri.gundogs.se/
Postat av: Cissi o Lipton

Tack! :D Det börjar sjunka in så smått, men det känns verkligen helt galet. Tänk att jag och Lipton har nått dit jag bara drömde om att nå för mindre än ett år sen. Overkligt, men underbart!

2009-10-26 @ 17:08:49
URL: http://www.hapenidi.se
Postat av: Andreas & Elsa

Tusen tack för gratulationerna till Elsa & mig:)

Är stolt som en tupp över min lilla Prinsessa:)



Andreas & Elsa

2009-10-26 @ 18:34:49
URL: http://www.vega.gundogs.se
Postat av: Carina

Tack snälla för dina gratulationer !

Kram Carina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0