Fint besök i Skärstadalen idag

Två tjejer från Mullsjö och en från Gällstad (snart igen, suck) med andra ordLotta, Pernilla och Cissi kom till Skärstad idag och de kom med strålande solsken. Vi ångade upp till en av gölarna jag har möjlighet att träna vid. Vi kom bara till vattnet för sen satte det i att regna och ÅSKA. Vissa, no names tycker åska är vidrigt otäckt men hon kämpade på fast hon inte alls trodde på mina kolsvarta lögner om att det brukar höras jätteväl när planen går in för landning på Axamo (som ligger typ 3 mil bort). När åskan ökade försvann Lotta som en avlöning in i bilen. Jag har full respekt för åskrädsla jag brukar alltid tänka som att någon skulle släppa in mig i ett rum med en orm. Då skulle jag fly för mitt liv. Rädsla som rädsla.

Kul att Cissi och Lipton kom också, det är så länge sen vi sågs. Nu berättade Cissi att hon packar och tänker flytta till Gällstad. Så himla tråkigt, hoppas vi kommer kunna träffas nångång då och då i alla fall.

Nu till träningen, det blev markeringar och dirigeringar.

Gaston = oh my god! Gör om, gör rätt x 100. Nån markering gick väl bra men resten, suck.
Lipton = tyckte till en början att vattnet var ganska jobbigt faktiskt men plötsligt kom han på andra tankar och vispade i som vanligt. Han är så fin!
Glimma= snabb som en vessla i vattnet. Skötte sig bra.
Puma= Lotta sa att hon var ringrostig... hon glänste. Jag blev helt mållös, den tösen kommer ta sitt championat i höst utan minsta tvekan. Ringrostig... ja kära nån, hur ska det då bli när hon är upptränad igen. Det är bra att få målbilder på saker och ting.
Zäta= charmigast idag!

Kolla här!


Här sitter Gaston och studerar Glimma


Det blev inte så lång träning som vi tänkt i åskvädret. Myran messade dessutom hysteriskt trött efter en fotbollsdag i skolan och satt på bussen och ville ha skjuts hem - NU! Vi hann hem, slänga i oss något att äta för att sedan sticka iväg på fotbollsmatch. Myran slog en hörna i slutminuten och den ledde till att Vista vann med 1-0. Hipp hurra vad glada vi blev hela fancluben. Skitkul!

Nu är jag dötrött och ska upp tidigt imorgon igen. Sen är det jaktträningskurs hos Birgitta S-W imorgonkväll. Inte svårt att få dagarna att gå här inte.

Tack tjejer för en himla lärorik jaktträning.

See you!

Kommentarer
Postat av: Lotta & vovvarna

Vi får kontrollera väderrapporten NOGA nästa gång ... alla väder utom muller är ok för mig ;), men vi hann ju med roligt vattenarbete !!



Ha det nu riktigt kul hos BSW ikväll !! avis



Kram på er

2009-05-27 @ 06:49:47
URL: http://www.friden.de
Postat av: Lotta...

glömde det viktigaste ...

HEJA MYRAN !!!!!!!! Då VAR det dina hejjarop jag hörde i Mullsjö på kvällen :D



Kram

2009-05-27 @ 06:51:56
URL: http://www.friden.de
Postat av: Cissi

Tack för träningen! Trots regnet och åskan var det verkligen skoj! :P

Vu får helt enkelt se till att träffas och träna trots flytt, det är ju inte särskilt långt från/till Gällstad.

Kram på er!

2009-05-27 @ 07:21:22
URL: http://www.hapenidi.se
Postat av: Tonårsliv by Leonora - Back in the game again

Hoppas du får en härlig dag! :)

allt väl?

2009-05-27 @ 07:23:29
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Fia & Siri

Hej Ing-mari & Gaston!! Tack för inlägget & för att ni "tror på oss". Kanske var det nybörjar tur igår men vi hoppas att det håller i sig. Just nu så känns en start i 3.an inte omöjlig till hösten. Bättre lycka m vädret nästa gång ni tränar jakt. Nospussar till Gaston från Siri.



Kramar & Tassar

Fia & Siri

2009-05-27 @ 13:27:30
URL: http://varldensbastasiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0