På det igen bara!

Igårkväll ringde Maire som igår tog sitt andra första pris i Öppen klass och nu får segla runt i elitvärlden. Stort grattis till henne. Jag är verkligen glad för Maires skull, på många sätt!!!

Nå, nu till fröken Ego (alltså jag). Maire berättade att hon pratat med en annan tjej som var på samma prov som jag och att det var FLERA hundar som hade ratat viltet på söket. Det är ju verkligen skittråkigt att höra MEN mitt ego mådde lite bättre. Kanske jag inte tränat helt åt pepparn fel då i alla fall. Att Gaston skulle bli hängande över något, för honom okänt, vilt hade jag kunnat ta mycket bättre än att han väljer att ta en and men inte en annan. Den som han faktiskt tog upp i munnen och sen spottade ut och såg ut som han skulle dö - nu skulle jag allt velat skutta ut där i sökrutan och kollat på den.

Nu tycker jag att en en apporterande jakthund ska ta vilt oavsett skick men vi får jobba vidare på det. Vi ska det, redan idag. Kom på den strålande idéen att när vi ska hämta Myran i någon liten håla som heter Eneryda så får Anders helt enkelt släppa av mig hos Maire så har hon lovat hjälpa mig med viltträning idag. Anders hämtar Myran och sen kommer de tillbaka och hämtar upp mig på vägen hem. Viltet är tinat och nu jäklar....

See you!

Kommentarer
Postat av: Karin & Menta

Det är rätt inställning! Det är bara på det igen! Vi kankse drar oss ner åt Smålandsskogarna längre fram i höst så då kanske vi ses och kan stötta varandra. Om det är någon tröst (fast det är det ju inte) så var vi ute med en and i dag. Menta fick en markering och upptaget var skitsnyggt. En markering till med samma and och hon sprinegr fram och ser ut som den stackars anden ska hoppa upp och äta upp henne!!! Man fattar inte alttid vad som händer i huvudet på de där små djuren??

Ha det bra!



Karin & Menta

2008-09-07 @ 16:53:54
Postat av: Maire Pyrrö/Kennel Aim High

Träna dig själv ???? ,-)Klart Gaston är klar till nästa helg. Ni är super duktiga

2008-09-07 @ 18:41:53
URL: http://www.kennel-aimhigh.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0