Ja det händer både det ena och det andra. En del kul och en del mindre kul...

Kul grejer:
Plats med skott
Gunde låg plats med hakan ner bredvid en totalt okänd schäfer (lite lätt gnällig skulle man kunna säga) med skott. Han låg blixtstilla med bollen framför sig. Det smällde och small, folk tjatade på sina hundar, knatade fram och tillbaka, ja ni vet så där som det kan vara på en träning med plats. Perfekt störning tycker jag. Gunde låg fem minuter och jag trodde jag skulle smälla av så glad blev jag. Kul att vinterns träning med haka ner gett utdelning. Underbart kul!
 
Budföring
Här bugar jag djupt för att Gundes härliga dagmatte/husse har tränat med honom. Igår fixade han springa med skott. Jag ljuger INTE om jag säger att jag och Gunde inte tränat detta på säkert ett halvår så all cred till dom som tar så väl hand om vår guldklimp. Att de dessutom fixar träning är ju bara att tacka för. Me like!
 
Rutan
Jag och Gunde fick en punkt att gå till. Jag riktade Gunde genom att bara säga "var är rutan". Emma hade ställt upp en 35 meter längre bort och han fixade det! Jippi!
 
Stegen
Emma och Martin hjälpte Gunde att gå över stegen. Jag har vissa svårigheter att göra det eftersom stegen är hög och jag är inte lika hög... Lille gubben, han har så svårt att hålla reda på alla fyra benen samtidigt men övning ger färdighet. Tur att han är oberörd i alla fall när hänger där mellan stegen och hans matte kvider av ångest en bit bort.
 
Fjärr
Shit pommes frite, vinterns malande har gett resultat här med. Härligt! Nu ska jag "bara" ut på rätt avstånd.
 
Vittring
Testat när han varit lugn och fin och när han varit galen men han väljer rätt, nu MÅSTE jag våga att han ska plocka upp och komma in med den med.
 
Spår
Tack vare goa träningsvänner som hjälper till att tänka så verkar vi, alltså Gunde och jag, återigen vara på banan. Gasse han spårar superfint och markerar pinnar färska som mindre färska.
 
Uppletande
Kul säger båda grabbarna!
 
Vårdhundsjobbet
Gasse jobbar på. Nu jobbar han även extra som läshund för barnen i klass 2 i Attarpsskolan. Det jobbet får han fixa utan mig. Ia ställer upp och kör det tillsammans med Gaston.
http://lashundar.wordpress.com/hur-gar-det-till/
 
Livet
Rätt härligt tycker jag. Våren dundrar fram och som vanligt hinner liksom inte jag med i svängarna. Men i år är ALLA satans fönster i alla fall putsade. Vi har en student att fira i början av juni så det känns helt ok att påbörjat röjning av hemmet. Jag hoppas ju att vi inte behöver vara inne den dagen utan kan hålla oss utomhus och fira Myran. Fatta att hon slutar gymnasiet nu. Helt galet!
 
Mindre kul
Äh, varför älta. Retar mig dock på att jag inte bara kan släppa vissa grejer men det är svårt ibland. Får hoppas att åldern kommer ifatt mig och att jag inser vad som är viktigt i livet.
 
Nu mot soffan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0