JAAAA! Äntligen, hurra, nu jäklar!

Som vi har hållit på med Gunde och hans spårande och nu äntligen så känns det som vi är på rätt väg. Tendensen har funnits de senaste träningarna men idag var det ärligt talat första gången som jag kände att vi höll på med samma sak eller rättare sagt så var Gunde och jag överens om att yes, jag spårar helt enkelt Emma som lagt ut spåret inget annat. Det var ett jädrans blåsande när vi var i spårskogen så det var inte plättlätt men Gunde han spårade på, började i skog, gick över på grusväg och sedan in i skogen igen. Jippi!
 
Det har varit lite si och så med lydnadsträningen i veckan. I måndags var vi i Taberg, inomhus och det är ju så jäkla skönt. Slippa regn och blåst för en stund. Jag hade liksom inte riktigt tänkt igenom min träning och det är inte bra. Det är mycket jag ska ta tag i under 2014 (nytt år, nya möjligheter, den har ni aldrig hört va?). En grej är att det är slut med slaskträning när vi i träningsgänget tränar ihop. Jag SKA ha en ordentlig plan för varje träningstillfälle. Slasktränandet få bli hemma men när jag träffar mina träningsvänner måste jag skärpa till mig. Ett tag var jag sånt megapräkto och hade med mig en lapp för varje träningstillfälle men sen när jag inte har någon inplanerad tävling så tappar jag präktobiten direkt.
 
I tisdags var vi hos Gundes underbart goa dagmatte och daghusse. Vi fick god mat, skrattade mycket och himla vad härligt det är att vi lärt känna dessa två människor. Det för härligt att se hur Gunde boat in sig hos dom.Han verkar känna sig lika hemma hos dem som hos oss. Häftigt! Det är så himla gott att kunna lämna sin hund till någon och känna att man litar 200% på dom.
 
I onsdags var jag och hade julmys med mitt teatergäng (häftigt att kunna skriva det). Jag har ju börjat med teater med ett gäng i Jönköpings kommun och det är inte klokt vad häftigt det är att fått förmånen att träffa såna himla sköna människor. Vi hade julmys i onsdags och vi hade skitkul. Med tanke vad jag bestämt inför 2014 så bådar det gott att hittat några nya själar att dela kuliga grejer med.
 
Sen var det då torsdag och jag inser att julen är ju runt hörnet liksom. Ni vet julklappar, har jag köpt alla? Granen? Pepparkakorna? Städet? ja plötsligt var det fredag.
 
Äh, jag tror nog Gunde överlever utan att träna ihjäl sig men han tycker fasen inte det är kul. Gaston får ju hjärnan aktiverad på jobbet. Gunde får ju faktiskt göra både det ena och det andra hos dagmatte/husse så helt underaktiverad är han INTE.
 
Idag till exempel har grabbarna fått engagera sig i att sitta fint under den inte färdigklädda granen. Så där kul tyckte de men är det jul så är det. Här ska det tas julkort så är det bara. Suddigt blev det men söta är dom!

Over and out!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0