Imorgon är det premiär i appellen

Hur det än går så kan jag med gott samvete tänka att jag har i alla fall försökt att lösa Gundes svårigheter med fältspår. Gunde har på 22 dagar gått 19 spår med varierande resultat. Jag har trakasserat Anneli D och även den sista veckan, efter fått hjälp, av Ulrika L. Ulrika förstod, genom att ha läst i min blogg, att jag var på gränsen till ett sammanbrott (en vecka innan tävling och spåret strular och strular) så hon var bussig och la ett spår samt kom med riktigt bra tips. Dessa tips blandat med Annelis engagemang har gjort att jag kan känna ett litet men dock ett hopp om imorgon.
 
När jag läser i vår träningsdagbok så står följande kommentar angående apporteringen den 25 augusti "Påbörjat att Gunde ska hålla fast apporten ordentligt när jag drar åt andra hållet (utan att tugga vilt alltså)". Igår apporterade Gunde för en tia.
 
Igår träffade jag goa Sanna G (ni som är anti facebook - man kan ha hjälp därifrån med...). Hon skrev att hon var i behov av hjälp med markeringsövningar inför appellen samt plats. Jag högg direkt och vi fick till en plats, vi gjorde budföringar och hon körde igenom mig och Gunde med linförighet och framförgåendet. Gick bra! Vi länkade sedan läggande, inkallning, apport och hopp. Gunde såg minsann att Sanna hade HANS apport och dessutom stod hindret i hans åsyn vilket resulterade kaos i kontoret. Ligg hade han minsann aldrig hört talas om. Nåja, vi fick till det så det känns ok. Förresten har jag varit ute i trädgården gjort läggande idag mellan hopphinder och apportbock. Det gick fint. Jag var fig åt Sanna, kul det är ju rätt många år sedan jag tränade sök med goa Gipsy. Jag fick en härlig kyss av Biz, rätt på läppen. Rätt snyggt faktiskt, vaddå botox? Onödigt, träna med en kelpie och du får snygga läppar gratis.
 
Nu tror jag Gunde får vila från träning resten av dagen. Det blir fotboll, sista för säsongen med Mariebo i eftermiddag och det kan vara en lagom tråkig aktivitet för Gunde idag.
 
Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag imorgon kväll kan skriva om en lyckad appell but we never know!
 
Fina Gunde som kikar ut över gölen hemmavid.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda & Lovis

Vi håller i alla fall alla tummar, tår och tassar/klor (?) för att Gunde håller fokus och I-M tar det kallt imorgon. Vi tror på er!!!

2012-09-15 @ 14:05:20
Postat av: FIA & SIRI

Ja du I-M det kommer att gå så bra för er det känner vi på oss! Ulrikas tipps är oväderliga, Annelis engagemang (stavas det så?) är otroligt och Sanna är både goa, glad & super duktig för att inte tala om den där Ingmari J.... hon är envis som synden & otroligt duktig hon med.Så va kan gå fel imon.. LYCKA TILL VÄNNEN!!

2012-09-15 @ 21:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0