Ibland slår jag till

Idag har jag minsann gjort  skäl för att få bo i detta hem. Städat, varit i uterummet, rensat satans tråkiga land och dessutom gått en lång härlig sväng med hundarna.

Vi har vår långa springrunda på ca 7 km och på den finns en liten sjö efter ca 3 km. Där plumsade de i denna dag. Gunde är så skön, han simmar och simmar. Där behöver man inte kasta inte i något för att få hundskrället att simma, icke han simmar runt hur länge som helst och ser ut att njuta av fulla muggar.

Jag har knappt smält förra helgen än. Vilken häftig grej det var, fint ställe och massor av härliga flattar. Kom och tänka på idag att jag fick ju en flaska vin av Gundes uppfödare som grattis för Gastons championattitel. Så himla gulligt. Jag blev alldeles rörd. Den ska jag nog knäcka ikväll tror jag.

Här sitter Hello och smaskar i sig nötter och dricker något gott, typ rosé. Utsikt från vår stuga. Inte illa att vakna till varje morgon.






Fick nyss mess att Myrans Mariebo vann en härlig bortaseger. Härligt för Myran att få spela hela matchen. Det är hård konkurrens om de där platserna. Vilken vecka den tjejen har haft, först körkort och sen få spela.

Nähä, om jag ska fortsätta på min duktighetstrend och fixa lite käk.

Njut på nu av det härliga vädret.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0