Snurrigt värre!

Alltså jag är verkligen vimsig just nu. Känns som jag stimmar med allt och gör inget. Hm, time to rest?

Hur som helst i måndags jobbade Gaston både på för- och eftermiddagen. Vi åkte till skogen efter jobbet för att samla energi inför kvällens övningar. Vi körde lydnad ihop med Helene och Poppy. Det snöade... alldeles vitt var det. Gaston skötte sig rätt ok men jag blir galen på hans tempo i inkallningen. När jag hade rört runt i både hjärnkontoret och i träningsväskan så hittade jag minsann några roliga leksaker som jag hade förträngt. Då, fanns det plötsligt fart i flanen. Ja, så kan det va´.

I tisdags var det Gundes tur. Vi var på kurs och då var all snö borta! Det hade plötsligt blivit vår. Jag kom för sent och det är ingen bra start för min något stimmige tonårskille. Han for ur bilen och jag lovar, halva Jönköping fick veta att vi var på klubben. Herre gud vad han gapade och jag fick inte tyst på honom. Eftersom jag själv var hyfsat uppe i varv så slutade det med att vi båda gapade - inte så bra. Riktigt uselt skött av mig. Jag vet. Hjälper inte, jag blev helt jäkla galen på honom när han inte kunde skärpa till tassarna och sköta sig. Han är bara så hysteriskt glad och då bara bubblar det ur honom. Just då, när jag var som mest irriterad tänkte jag i mitt stilla (nej, inte stilla, jag menar helt galna) sinne att tack gode gud att jag bestämde mig för att inte träna jakt med honom. Såg bilden av oss gående på linje. My god! Urk, bort med dom tankarna och tillbaka till kursen.

När han väl landat på sina tassar och jag i mina skor så gick träningen bra. Vi fick hjälp med våra totalt havererade vänstervinklar. Kändes skitbra efter en stund. Kul när ens egna grå massa till hjärna totalt gett upp att man då har vänner som orkar komma med idéer. Thanks to Helene och Annelie. Vad tusan gjorde vi mer, jo vi tränade framförgående, länkade några moment och låg plats. Försökte med "haka ner" men hjälp, det behövdes inte mycket störning förrän flanehjärnan kapsejsade. Jag la´ner det projektet och gjorde en vanlig plats och den fick Gunde godkänt på. Det är en kul kurs och jag gillar verkligen att gå kurs när man har en sån himla härlig kursledare och lattjo kurskompisar. 

Idag har jag "bara" gått en alldeles vanlig promenad och shit vad skönt det var. VÅR!!!

Gunde han larvar med kuddar han, Gaston han har en rejäl och härlig lillebror att vila sitt trötta huvud på.


Nu ska jag leta upp en go kudde och lägga mitt huvud på. Stor fet gäsp!

Imorgon vaknar jag pigg som en lärka och fylld av ny härlig energi. Var ända in i helsicke den nu ska komma ifrån???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0