Galet vad snabbt en helg kan gå...

Näe, ingen ringde från Smålandsstenar så vi blev hemma Gaston och jag. Jag fick göra massor av tråkiga måstegrejer hemma istället MEN kl 15.00 var det roliga grejer på gång. Då var vi på plats när Mariebo mötte Jitex. Alltså, nu är det grymt spännande. Mariebo vann matchen med 3-0. Det kunde blivit 4-0 för Myran petade in en boll som blev bortdömt. Synd men vad tusan de vann och leder just nu serien i div 2. Hur kul är inte det???

I fredags var Gasse med på jobbet och det gänget vi var och hade aktiviteter med är så ruskigt roliga. Vi körde tävling mellan två lag. De fick göra olika grejer med Gaston och samla poäng. Då när vi håller på med detta då känner jag att det inte är klokt att det inte finns fler vårdhundar inom vården. De tillför så himla mycket. Med risk för att bli tjatig så är det tamme tusan det roligaste jag har gjort när det gäller jobb.

I lördagskväll så träffades vi några tjejer och löste världsproblem. Och som vi löste dom... Ärligt talat frågan är om det finns några problem kvar att lösa, kändes inte så imorse i alla fall.

Lite senare denna morgon träffades jag och Martin i spårskogen. Gaston och Knuffa spårade kalas men vad Gunde pysslade med vet vi inte riktigt. Han började kalas, sen nosade han iväg så fint men inte där jag hade gått... vi fick hjälpa honom på spåret igen och då spårade han iväg lika fint igen, plockade pinnar!!! och hittade sitt slut. Märkligt! Det kom en rejäl regnskur innan hundarna fick gå sina spår och kanske är det orutin som ställde till det lite för den unge Gunde. Vad vet jag?

Det skulle sannerligen varit intressant att denna dag få veta vad som hände på vägen mellan denna fina nos och nosens ägares hjärna.



Shit happens säger Gunde och tassar lyckligt vidare i tillvaron. Ska kanske lägga mig till med hans lite mer coola inställning till saker och ting.

Skulle bli fotboll kl 17.00 idag också men det vete tusan om jag tänker ställa mig ute i detta hysteriska regnväder som drabbat Skärstad. Räcker med att gå ut och gå med de två svarta känner jag.

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Helena o Spira

Tack för din hälsning och upppeppande ord :) Ja tänk om vi kunde läsa deras tankar, fast då hade det ju inte varit nån sport o träna hund.. ha,ha. Jag är i varje fall supernöjd med min lilla hund som klarar provet trots den sporadiska träningen i år :) Ni får ha det så bra, vi hörs! Kram Kram

2011-09-19 @ 08:54:36
URL: http://www.helenashundliv.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0