Yeaah!

När jag nästan gjort slut på hela tålamodsbuffringen och på fullt allvar funderat på om jag skulle påbörja någon annan form av fritidssysselsättning än att ständigt bita ihop och ta djupa andetag så slår han till Gunde. Herrejösses, så jäkla skönt det var på kursen igår när det visade sig att vi var i samma universum, ja på samma jordklot och till och med på samma lydnadsplan. En helt fantastiskt härlig känsla som liksom varit försvunnen nu en längre tid. Nu ska ni inte tro att vi gled runt och gjorde linförighet och lydnadsmomenten i ettan/appellen oh no!

I min värld så duger det alldeles utmärkt att grabben är inne på samma aktiviteter som jag. Hur det var så testade vi lite grejer igår som jag aldrig i hela livet hade ens haft med i hjärnbarken att Gunde skulle få till i detta tillstånd han just nu befinner sig i. Vi provade bland annat inkallning med ställande och det kunde han. Va? Jag hade liksom inte ens tänkt tanken att testa detta när jag plötsligt gör det. Ibland är jag lite modig måste jag säga. Men jag tänkte som så att en gång är ingen gång - vad tusan jag testar. Tji hu! (Ska tillägga att jag inte provade mer än en gång, jag vill inte veta om det berodde på rena turen... och jag avslutade dessutom inkallningen efter hans jättefina ställande så ärligt talat är det väl att ta i att kalla det inkallning ens men vad tusan det var i alla fall delar av lydnadsklass 2 inkallning)

Ärligt talat det var en rolig kväll på kursen igår. Vi testade platsliggning med störning och min förvirrade tonåring fixade det. Jag kanske måste köpa en triss-lott när jag tänker efter. Eller så har jag förverkat min tur för all evig tid.


På måndag åker vi till Anders Kjernholm igen - det ser jag fram emot. Stackarn, jag känner att jag har typ tusen frågor... kommer säkert sluta med att jag börjar med att pressa blommor eller nåt.

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gundes fanclub säger bara...OCH!?!?

Han är alltid fantastisk, kisande ellere inte ;))

2011-10-28 @ 06:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0