Spännande grejer på gång när det gäller vårdhund...

Veckan började som vanligt med en måndag - i måndags var det MÅNDAG med stora bokstäver. Släpade mig upp ur sängen och iväg till jobbet. Blev klart mycket piggare på eftermiddagen när jag möttes av en stor härlig kram av en som Gaston och jag hälsat på nu i snart 1,5 år. ALDRIG någonsin varit i närheten av att få en kram där innan kan jag säga. Härligt att känna att ÄVEN jag var välkommen. Det har tagit sin tid.

I måndagskväll var jag och Gaston på klubben och tränade med Martin och Knuffa. Vilken superkul träning vi fick till. Vi experimenterade vilt med engagemangövningar och annat. Hundarna uppskattar våra tappra försök och det är faktiskt lite skönt att inte momentträna varenda eviga gång vi träffas.

I tisdagskväll var det Gundes tur att åka på kurs. Himla kul kväll blev det. Vi fick vara på löptiksplanen med en snygg pudeltjej som enligt matte var i sitt höglöp... mmmm. MEN grabben skötte sina tassar. Jag höll mig strategiskt långt ifrån den lilla läckerbiten. Ja, jag vet att de ska fixa det men jag tycker det är jäkligt jobbigt att härja med Gunde om en sån grej när vi faktiskt är där för att suga i oss ny kunskap. Jag är nöjd att han höll sig till mig och faktiskt höll tyst. Vi tränade lite av varje. Jag lyckades tappa bort mitt koppel TRE gånger. Jag blir snart vansinnig på mig själv. Hur svårt kan det vara att hålla reda på ett koppel??? Jättesvårt, enligt mig.

Igår var jag på en underbar bio Niceville. Handlar om svarta hembiträden under 1960-talet i USA. Jag säger bara pappersnäsdukar. Hade aldrig klarat mig utan såna.

Så var det då det med spännande grejer när det gäller vårdhund. Idag har jag varit på möte och pratat vårdhund. Jag hoppas att vi får komma med och visa en poster och prata vårdhund på Äldreomsorgsdagarna som skall gå av stapeln i mars. Vi är ganska många (med olika projekt) som vill vara med och det är ledningsgruppen samt Hälsohögskolan som ska välja ut vilka som ska vara med. Håll tummarna!

Sen fick jag ett kul mail från en arbetsterapeutstudent som vill att jag kommer och pratar vårdhund på skolan. JAG?!? jisses, känns både skitkul och döläbbigt.

Nu ska jag dammsuga lite innan soffan.

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Anki o labbarna

Åh vad roligt det låter både med Äldreomsorgsdagarna och föreläsning Håller tummarna för att du kommer med!

Du vet väl att koppel och nycklar har ett eget liv och förflyttar sig av sig självt?! Åtminstone här hos oss!!

Ha en go dag. Kram kram

2011-10-14 @ 06:53:14
URL: http://ankislivplandet.blogspot.com
Postat av: Helene o Rimma

Eran poster kan ju i så fall stå lite bakom våran poster! ;-)

2011-10-14 @ 23:44:56
Postat av: Sofia och Pep

Helloj. Kul med Äldreomsorgsdagarna. Här har Pep visat upp sig för lite politiker när han är "in action" och det kanske gav lite snurr. Politikerna var mycket intresserade av att få "klartecken" på att han verkligen är anställd och får lön... Hejja politikerna säger vi! Hoppas allt är bra med er. Krama pojkarna och njut av helgen.

2011-10-21 @ 12:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0