En gigantisk megajättesuperstor suck...

I söndags vaknade Gunde med knölar i ansiktet. Han såg helt enkelt inte klok ut. När jag lätt desperat ringde min allvetande superbästa Nilla så sa hon ganska omgående nej Ing-Marie, rävskabb beter sig inte så. Hon kollade honom och sa att hon var supersäker på att det var en allergisk reaktion. Ok, sa jag och eftersom knölarna la sig under dagen och han nästan såg normal ut på kvällen så fick det vara. Måndagmorgon - Gunde knölig och dessutom svullen kring ögonen. Men vad fasen - slängde mig på luren till Smådjurskliniken och där konstaterade en snäll människa att detta verkar absolut vara något allergiskt. Avvakta och se om det lägger sig igen. Dessutom frågade hon om vi köpt några nya växter, bytt mat eller dylikt. Där rök de nyinvesterade hyacinterna (som jag älskar). Ut med dom!
Framåt dagen så la sig knöleländena igen. Idag på morgonen samma visa. Nä nu jäklar, jag ringde, fick tid och åkte dit. Oj då, sa veterinären (jag är lite lätt allergisk mot just dom orden i just den situationen). Det är ser ut som ett fall av ..... något tjusigt som på svenska betydde allergisk överreaktion. Hon hade inte haft många sådana fall under sina år som veterinär men lustigt nog hade hon haft en alldeles nyss. WHAT! Ren slump sa hon, det tror ju inte jag. Det måste finnas något skumt samband - frågan är vad.

Hur som haver jag skulle få komma tillbaka imorgon för hudbiopsi. Jag bröt nästan ihop och kände paniken komma - HUR skulle jag lösa det? Jag kved fram att jag jobbar i Norrahammar, bor i Skärstad och ni har detta jäkla stället på Vilhelmsro - det går bara inte hålla på att åka så här. Hon såg väl att hysterin var nära så hon ordnade en tid ikväll, grabben drogades ner och biopsin blev gjord. Jag får svar om en vecka vad det är. Han fick kortison med för att försöka dämpa det hela.

Vrålsuck!!!!

Ska du säga, jag får ju gå omkring med en jäkla dumstrut - IGEN!!!//Gunde (som just nu är övertygad om att ALLT är omöjligt)


Vår tappre lille kille. Ett prov taget på snoken och ett vid ögat. Sydd därav tratt.

Jag går och drar nåt gammalt över mig. Eventuellt återkommer jag när jag trasslar mig fram igen.

Bye, bye!


Kommentarer
Postat av: FIA & SIRI

Vi håller verkligen alla våra tummar & tassar för lille G. Det kommer att gå bra det här men lova att du hör av dig om det är nått vi kan hjälpa till med, Siri & jag ställer upp.



Kramar & Tassar

2011-11-29 @ 23:10:32
Postat av: Anki o labbarna

Hej där!

Vad tråkigt med Gunde! Min gammle russel får också sådana knölar i ansiktet, men då har han lyckats pilla i sig skaldjur... Det har han varit allergisk mot sedan valpstadiet. Hm inte för att jag ger hundarna skaldjur men det händer ju att man tappar och han är bra på att kolla sop påsen:)....

Hoppas att det är något som man kan lösa på ett lätt sätt.

Kram kram

2011-11-30 @ 08:30:07
URL: http://ankislivplandet.blogspot.com
Postat av: Bittan

KRAM!!

2011-11-30 @ 17:22:01
URL: http://www.bez-amis.se
Postat av: Ulrika

Usch, inte kul :-(



Har haft liknande på två av mina svarta ett par ggr och fick aldrig veta vad det var de reagerade på men har för mig att de fick cortison och sen gick svullnaden ner.



Håller tummarna för att han har fått sin beskärda del av elände och får vara pigg o kry nu efter detta!!



Puss på nosen till Gunde <3

2011-12-01 @ 00:08:26
Postat av: Anneli

lilla Stackare! (gäller er båda ;) ) Hoppas det är hyacinterna (mkt enkelt att undvika!) och att han hädan efter får må som den prins han är! Stora kramar från Hva

2011-12-01 @ 07:42:38
Postat av: Sofie, Zimply, Bonuz & Ezzet

Nämen näe!!! Nu får det väl ändå vara nog!!! Stackars lilla grabben! Hoppas hoppas det är något som aldrig mer kommer tillbaka!



Stor kram till dig!!!

2011-12-01 @ 23:10:17
URL: http://www.zimply.gundogs.se
Postat av: Ulrika och Russin

Stackars lille Gunde och stackars dej! Jag vet hur det känns när man har en hund som jämt och ständigt har något! Så jäkla jobbigt. Jag hoppas att ni får en härlig helg ändå.

Kramar och nospussar från oss här nere i alperna

2011-12-02 @ 23:07:42
URL: http://flatonline.at

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0