Btw it´s Thursday

Nu ska vi se här, minnet är bra men förskräckligt kort. I måndags jobbade Gaston och sen blev det en sväng till klubben. Jag bestämde mig för att kolla av läget lite med Gaston var vi behöver lägga krut på nu ett tag. Vi började med fritt följ och det fick godkänt av min tre spanare - Emma, Martin och Helene. Sen gick vi raskt över till inkallning och där mina vänner tog det stopp. Det kom ett flygplan lågt över lydnadsplanen vilket gjorde att det blev en ganska lång väntan innan jag kunde kalla in. Då tog Gaston ett eget beslut och ställde sig upp. Jaha, se där ja. Jag fortsatte dock som om att det hade varit tävling och ställde upp för framåtsändande. Bra fritt följ, jättefint framskick sen tog det slut. Jag fick ta ett djupt, väldigt djupt andetag och sätta ner Gaston på kvar och vända mig om till mina vänner och sakta väsa ur luften. Kul, nu vet vi vad vi ska lägga krutet på i alla fall, samma som alltid. 
Det som faktiskt känns lite bättre är att det känns som vi nu har en plan a la Kjernholm som jag tror stenhårt på när det gäller Gaston. Nu gäller det bara för mig att övertyga Gaston om att JAG har rätt. Det är ju som bekant inte alltid vi är helt överens om saker och ting, den hunden och jag. 

Gunde min ettårige kille har jag knappt sett röken av i veckan. De stunder på kvällarna när vi ses så är antingen han eller jag helt döda så nån träning har det inte blivit. Jag gjorde ett tappert försök till ingångsträning i hallen men den tog snabbt slut - energin alltså.

Imorgon ska Gundes fina hjärta ultraljudas igen. Jag känner mig helt off när jag tänker på det. Tänk om... för hur det än är så den stackars hunden kan inte vara normalt trött utan att jag tänker att jaha, nu är det hjärtat. Att det eventuellt skulle kunna bero på att han kan vara trött efter att ha härjat en dag med sina kompisar hos sin dagmatte finns liksom inte med i tankegångarna.
Men ärligt talat, han blir fortare trött än vad Gaston blir när de busar runt. Så är det bara. Min fina guld-klimp som förmodligen blir en guld-klump när jag vägt honom imorgon. Han är inte liten den killen men satans go! Så mycket mer att mysa med säger tjejerna och jag håller med. Go-Gunde!

Återkommer!

Kommentarer
Postat av: Bittan

Så skönt att allt gick bra!! Ha en fortsatt go helg!!KRAM

2011-11-19 @ 07:23:27
URL: http://www.bez-amis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0